Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 16:14
Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post

Pokazałem raz wystarczy. Zaś usunąłem gdy mój dobry znajomy napisał "to pewnie z photoshopa" skoro więc myśli tak mój znajomy to wszelkiej maści sceptycy, zazdrośnicy, trolle etc. pomyślą to samo i będą uskuteczniać swoje płacze(przy okazji plując na mnie). Nie zależy mi na tym by ktokolwiek mi wierzył, ale jeśli ktoś mówi o mnie jak o kłamcy to niech się liczy z tym że kiedyś przyjdzie się z tym zmierzyć. W Krakowie będę 26 lutego przy okazji meczu Wisła - Ruch liczę na to że osoby rzucające tutaj obelgami w moim kierunku odpowiedzą na zaproszenie i powiedzą mi w twarz to samo. Już pomijam że nie widzę powodu dla którego miałbym kłamać, bo Tomcioomen(uprzedzając tego typu paralere) pisał bzdury dla poklasku, ja miałem go już wcześniej przy okazji moich typów(sądząc po ilości PW z podziękowaniami i prośbami o rady). Problem pojawił się gdy napisałem stawkę za jaką zagrałem, wtedy pojawiła się nieufność, nie gdy wstawiałem 21 typów gdy ryzykowaliście własne pieniądze(przegrywając tylko raz), zarzuty o kłamstwo pojawiły się gdy wygrałem(przypadkiem, ale co tam) całkiem pokaźną sumę. Jednak rację miał Piłsudski gdy mówił o Polsce i Polakach.
Histeryzujesz.Ktoś poprosił o print skrina, mogłeś to olać a jednak umieściłeś i jak sam przyznałeś, wygląda on jak po przerobieniu i to nieudolnym
Nikt po Tobie nie jechał, nikt Ci nie ubliżał - wręcz odwrotnie, kupe ludzi jest Ci wdzięczne za typy ale ale to nie zmienia faktu że skrin wygląda na przerobiony.Przecież to nie moja wina ani nikogo innego że on tak wygląda i tu nie chodzi o żadną zazdrość, zawiść itp

pozdrawiam.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując