Maxior napisał(a):

Buziek musisz być bogaty, albo mieć dobrą pracę, jak możesz sobie pozwalać na takie stawki
|
Amerykanie za takie pytanie dają po twarzy, Szwedzi śmiertelnie się obrażają. Mnie natomiast to ni ziębi ni grzeje, tak więc odpowiem. Jestem współwłaścicielem małej firmy zatrudniającej 4 osoby, pieniędzy z tego mam tyle że starcza mi na wszystko co potrzebne do życia i jeszcze troszkę zostaje. Jednak nijak nie łączę tego z hazardem, co roku w czerwcu wypłacam wszystko co mam na konto MB, zaś w lipcu wpłacam 2000 zł i tym obracam, średnio miesięcznie z samych zakładów mam dochodu od 1600 do 2400 zł.
Przekonuję się o tym boleśnie praktycznie co tydzień, ale mimo to nie umiem przestać "zagram, odrobię"... Ruletka to moje przekleństwo.
emj10 napisał(a):

|
Znam 2 osoby, które dorobiły się mieszkań na bukach i rzekłbym raczej, że ani nie byli oni bogaci, ani nie mieli dobrej pracy. Wręcz przeciwnie.
|
Jeśli są to osoby z Legii to być może znam jedną z nich. "M"
WislakWiDoK napisał(a):

|
Full stake w sensie 10/10, żeby potem nie było że ktoś postawi 24 tys ( pzd Buziek).
|
Ja taką stawkę zagrałem tylko raz i jak pisałem wcześniej stało się to przez przypadek. Zwyczajna stawka to dla mnie 150 euro(lub równowartość), a gdy chcę zaryzykować to 600(lub równowartość)
Teraz mniej przyjemna sprawa. Nie było mnie kilka dni i widzę że tutaj niektórzy panowie ostro się pobawili moim kosztem. Mógłbym oczywiście to olać i powiedzieć sobie a .... z tym to tylko internetowe durnie. Ale po pierwsze część osób również z tego forum zna mnie osobiście, a po drugie nie mam zamiaru rozmieniać siebie na drobne. Tak więc odpowiem na większość krzykliwych szczeków. Bo wbrew popularnemu powiedzeniu nie winny też się tłumaczy, jeśli w....ia go szastanie jego dobrym imieniem.
WislakWiDoK napisał(a):

No pokaż tego screena na 24 klocki
|
Maxior napisał(a):

pokazał wczoraj, ale zniknął teraz nie wiem czemu
|
1q2 napisał(a):

|
E tam, przynajmniej jest śmiesznie.Jeden daje print skrina z painta na 25tyś
|
Pokazałem raz wystarczy. Zaś usunąłem gdy mój dobry znajomy napisał "to pewnie z photoshopa" skoro więc myśli tak mój znajomy to wszelkiej maści sceptycy, zazdrośnicy, trolle etc. pomyślą to samo i będą uskuteczniać swoje płacze(przy okazji plując na mnie). Nie zależy mi na tym by ktokolwiek mi wierzył, ale jeśli ktoś mówi o mnie jak o kłamcy to niech się liczy z tym że kiedyś przyjdzie się z tym zmierzyć. W Krakowie będę 26 lutego przy okazji meczu Wisła - Ruch liczę na to że osoby rzucające tutaj obelgami w moim kierunku odpowiedzą na zaproszenie i powiedzą mi w twarz to samo. Już pomijam że nie widzę powodu dla którego miałbym kłamać, bo Tomcioomen(uprzedzając tego typu paralere) pisał bzdury dla poklasku, ja miałem go już wcześniej przy okazji moich typów(sądząc po ilości PW z podziękowaniami i prośbami o rady). Problem pojawił się gdy napisałem stawkę za jaką zagrałem, wtedy pojawiła się nieufność, nie gdy wstawiałem 21 typów gdy ryzykowaliście własne pieniądze(przegrywając tylko raz), zarzuty o kłamstwo pojawiły się gdy wygrałem(przypadkiem, ale co tam) całkiem pokaźną sumę. Jednak rację miał Piłsudski gdy mówił o Polsce i Polakach.
WislakWiDoK napisał(a):

|
Tak w ..... Poprostu wczoraj chciałe postawić za wiecej i wyskoczył mi na bet365 limit na siene 9 tys. to nie wiem jak on postawił 24. Więc o .... ci chodzi?;] Jakbyś sie troche orientował to wiedział byś że jeśli chodzi o bet365 to tam większymi stawkami nie pograsz za dużo.
|
Jeśli już piszesz o tej orientacji to dowiedz się w jaki sposób bet365 organizuje limity. Zaś skoro już się zacząłem tłumaczyć to ci wyjaśnię(zgodnie z tym co na angielskim forum bukmacherskim napisał jeden z byłych analityków(jak twierdził) przed czterema laty). Bet365 podobnie jak większość bukmacherów stosuje system podwójnej wagi tj. limity(w skrajnych przypadkach zbanowanie konta) dla gracza gdy ten jest zbyt wiele na plusie, oraz limit na opcję spotkania. Jeśli na jeden z typów idzie zbyt wiele pieniędzy to zakład jest blokowany, ale blokada działa dopiero gdy zysk(dla grających) łączny z jednej opcji przekracza łączne zyski(dal bukmachera) z pozostałych zakładów np:
[email protected] - 14 tyś zł - limit <4000
[email protected] - 13 tyś zł - limit <4400
wKs@ 2.3 - 20 tyś zł - limit <500
Tyle. Możecie nie odpowiadać, ja nie zamierzam już tu zaglądać bo to nic przyjemnego czytać idiotyzmy wypisywane o swojej osobie przez człowieczka zza komputera. Nie zamierzam więcej kopać się z koniem.
Na koniec dodam tyle że skoro część osób obrzuciła mnie tutaj błotem kończę wstawianie swoich typów. I życzę powodzenia w dalszej grze. Cytując Wyspiańskiego:
Miałeś, chamie, złoty róg,
miałeś, chamie, czapkę z piór:
czapkę wicher niesie,
róg huka po lesie,
ostał ci się ino sznur...