Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 13:01
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
Framat powiem Ci tak : skończ piep*23(#@# głupoty i tyle !!

Pewnie wszyscy się zgodzimy, że sobol w meczu z legią zagrał super i zneutralizował vrdoljaka, a zobacz sobie na suche statystyki !!

30-35 pojedynkó wygranych w tym odbiorów ? przez cały mecz miał ich dokładnie 5 !!!

weź się człowieku obudź, bo to czego Ty wymagadasz nie grał żaden pomocnik od czasów przynajmniej Szymkowiaka, Jirsak to nie Messi i nigdy nim nie będzie !

I nie jestem żadnym zwolennikiem Jirsaka, uważam, że jest dobry, sobolowi nie dorównuje, ale to inny typ piłkarza, ale bez przesady ..

zachowaj trochę obiektywizmu, bo jesteś bardzo stronniczy, odrazu widać, że nie lubisz Tomasa i wymagadas cudów wręcz
Alez ja właśnie po to pisze, żeby pokazać dobitnie, co Jirsak musiałby zrobić, żeby mnie do siebie przekonać. Nie wystarczy jeden, czy drugi mecz, w którym Jirsak nie będzie się chował na boisku i raz czy dwa uda mu się celnie dośrodkować, z czego padnie bramka jak ostatnio w meczu z Legią.
On jest dla mnie na takim niskim poziomie dzisiaj, że abym ja zaczął myślec o nim pozytywnie musiałby nagle i na dłużej niż 10 minut zagrac jak zawodnik z innej bajki.
Oczywiście, że nie lubię Tomasa (jako piłkarza Wisły, bo nie znam go osobiście). Uważam, że jego obecność w Wiśle to nieustanny wyrzut sumienia w postaci 700 tys euro wałęsających się bezużytecznie po boisku.
Chciałbym się mylić, ale ile lat można miec nadzieje, że ktoś, kto do tej pory niczego nie pokazał nagle zacznie grać chocby jak international level?
Obiektwizmem w przypadku patrzenia na Jirsaka jest stwierdzenie, że to piłkarz z trudem łapiący się na poziom średniaka ligowego. A nie o to nam chodzi?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując