Wyświetl pojedynczy post
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 12:44
Cytat:
o musiałby zrobić Jirsak, żeby mnie przekonać do dania mu jeszcze jednej szansy?
Chociaż w jednym spotkaniu być man of the match: realizowac perfekcyjnie zadania trenera. Jesli grałby na przykład na pozycji ofensywnego pomocnika musiałby zaliczyć około 60-70 kontaktów z piłką, mięc 80% podań do przodu i 80% celnych podań, także chociaż kilka podań otwierających szansę na gola, z jakieś przynajmniej 3-4 celne, silne, soczyste strzały na bramkę. Nie musiałby strzelać goli, obejdzie się. To wszystko w meczu pucharowym z II-ligowym zespołem, niekoniecznie w Ekstraklasie, nie mowiąc już o Europie.

Teraz pytanie: czy któraś z osób "dajmy mu jescze jedną szansę" wyobraża sobie z ręka na sercu takiego Jirsaka?
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Sobol jest defensywnym pomocnikiem.
Gdyby Jirsak miał mnie przekonac jako defensywny musiałby mieć na dzisiaj statystyki lepsze od statystyk Sobolewskiego. A on do nich nawet sie nie zbliża. Musiałby miec na 40-50 kontaktów, około 30-35 wygranych pojedynków w tym odbiorów. Jirsak dorównuje Sobolowi tylko w faulowaniu

Niby kto? Jirsak?
Framat powiem Ci tak : skończ piep*23(#@# głupoty i tyle !!

Pewnie wszyscy się zgodzimy, że sobol w meczu z legią zagrał super i zneutralizował vrdoljaka, a zobacz sobie na suche statystyki !!

30-35 pojedynkó wygranych w tym odbiorów ? przez cały mecz miał ich dokładnie 5 !!!

weź się człowieku obudź, bo to czego Ty wymagadasz nie grał żaden pomocnik od czasów przynajmniej Szymkowiaka, Jirsak to nie Messi i nigdy nim nie będzie !

I nie jestem żadnym zwolennikiem Jirsaka, uważam, że jest dobry, sobolowi nie dorównuje, ale to inny typ piłkarza, ale bez przesady ..

zachowaj trochę obiektywizmu, bo jesteś bardzo stronniczy, odrazu widać, że nie lubisz Tomasa i wymagadas cudów wręcz
Odpowiedz cytując