Wyświetl pojedynczy post
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 10:17
neq. napisał(a):Wyświetl post
taaa ale np. ja i tak kupiłem bilet na g bo fajnie, że taka zniżka jest no ale d to jest najbardziej piknikowy sektor i z nim jest problem żeby go zapełnić, a młodzież to raczej woli spiewać we młynie...
kolego, z całym szacunkiem, ale jeśli sektor D nazywasz "najbardziej piknikowym" to serdecznie zapraszam nań :]
nie będę się wykłócał jakoś specjalnie, ale szzerze mówiąc - gorszy doping niż na D jest na przylegającym do młyna narożniku F, i NIE pisze tego dla sciemy. Idac na D pierwszy raz myślałem że będzie ciężko, okazało się że żywiołowy doping trwa tam caluteńki mecz. Poza tym ten narożnik cierpi bo: raz, że jest osamotniony (obok pusta trybuna) dwa - jest slabo widoczny (np w TV widac taka ciemnicę tam Poza tym ostatnio na Legii siedziałem obok starszego pana z wnukiem i okazało się że moja obawa co do dopingu znowu była bezzasadna. Dawał radę, razem z wnukiem. Jedynie nie skandowali przyspiewek w stylu 'dobij tą k*rwę' czy 'je*ac pzpn'.
Poza tym doping wygląda tam dobrze chociaż brakuje kogos kto czasem zacznie rowno pryspiewke i wychodzi czasem mały delay :] pozdro!
Odpowiedz cytując