Wyświetl pojedynczy post
Siwy_89
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 09:32
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ja po prostu mam przed sobą zarobki moich pracowników i mają się nijak do tych tabelek. I to nie 5 pracowników ale 50.
to mniej niż 0,5 % wszystkich pracowników zatrudnionych w Krakowie w branży IT...

it, wiadomo jak się robi średnią. Bierzesz jednego managera co ma 15 tysięcy i 100 osób co ma po 2 tysiące.
ja ci wkleiłem Ci tabelkę ze średnią zarobków pracownika szeregowego..

Siwy, czy Ty rozumiesz że źródło mam na co dzień w pracy? Mam tutaj wkleić wyciąg z płac z mojej firmy żeby Cię przekonać?
żebyś mnie przekonał, powinieneś wkleić wyciąg płac z twojej firmy, wszystkich innych z Krakowa, a potem porównać je z tymi Wrocławia...

to wszystko zrobiły niezależne, obiektywne, źródla i wyszły im całkowicie odmienne rezultaty, niż twoja teza o fatalnych zarobkach w Krakowie

Na początku odniosłem się też do rozwoju Serwisów IT jak podają różne źródła - to co wspomniałem poprzednio - w Krakowie 75% usług to usługi najniższego poziomu - 40% ludzi w firmach to studenci bez żadnej wiedzy praktycznej i sobie dają radę - jaki z tego wniosek?
taki, że to wszystko, o czym mówisz nie ma sensu

u nas - twoim zdaniem - 75 % to centra usług niższego poziomu, mimo to średnia zarobków jest wyższa niż w innych miastach. To oznacza, że w takim Wrocławiu, gdzie oferują stanowiska wyłącznie z zakresu Service Managementu, zarabia się mniej niż u nas na pracy "podobnej do pracy w sklepie na kasie".

Tabelka z zarobkami jest nieprawdziwa i tyle.
a, nieprawdziwa.

pozdrawiam ;-)

KONIEC OT
Ostatnio edytowane przez Siwy_89 : 19.11.2010 o godz. 09:53.
Odpowiedz cytując