Kocur napisał(a):

Ja po prostu mam przed sobą zarobki moich pracowników i mają się nijak do tych tabelek. I to nie 5 pracowników ale 50.
|
to
mniej niż 0,5 % wszystkich pracowników zatrudnionych w Krakowie w branży IT...
Kocur napisał(a):

|
it, wiadomo jak się robi średnią. Bierzesz jednego managera co ma 15 tysięcy i 100 osób co ma po 2 tysiące.
|
ja ci wkleiłem Ci tabelkę ze średnią zarobków
pracownika szeregowego..
Kocur napisał(a):

|
Siwy, czy Ty rozumiesz że źródło mam na co dzień w pracy? Mam tutaj wkleić wyciąg z płac z mojej firmy żeby Cię przekonać?
|
żebyś mnie przekonał, powinieneś wkleić wyciąg płac z twojej firmy, wszystkich innych z Krakowa, a potem porównać je z tymi Wrocławia...
to wszystko zrobiły niezależne, obiektywne, źródla i wyszły im całkowicie odmienne rezultaty, niż twoja teza o fatalnych zarobkach w Krakowie
Kocur napisał(a):

|
Na początku odniosłem się też do rozwoju Serwisów IT jak podają różne źródła - to co wspomniałem poprzednio - w Krakowie 75% usług to usługi najniższego poziomu - 40% ludzi w firmach to studenci bez żadnej wiedzy praktycznej i sobie dają radę - jaki z tego wniosek?
|
taki, że to wszystko, o czym mówisz nie ma sensu
u nas - twoim zdaniem - 75 % to centra usług niższego poziomu, mimo to średnia zarobków jest wyższa niż w innych miastach. To oznacza, że w takim Wrocławiu, gdzie oferują stanowiska wyłącznie z zakresu Service Managementu, zarabia się mniej niż u nas na pracy "podobnej do pracy w sklepie na kasie".
Kocur napisał(a):

|
Tabelka z zarobkami jest nieprawdziwa i tyle.
|
a, nieprawdziwa.
pozdrawiam ;-)
KONIEC OT