Wyświetl pojedynczy post
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 09:06
Siwy_89 napisał(a):Wyświetl post
problem w tym, że ja ci podaję dane z miarę wiarygodnych, obiektywnych źródeł, a ty jedynie rzucasz hasłami typy: "w Krakowie najgorzej się zarabia, nie to co w innych miastach". Byle ponarzekać.
Siwy, czy Ty rozumiesz że źródło mam na co dzień w pracy? Mam tutaj wkleić wyciąg z płac z mojej firmy żeby Cię przekonać?

Tabelka z zarobkami jest nieprawdziwa i tyle.
Mogę napisać Ci wprost - 2200 do 2800 brutto dostaje pracownik szeregowy w jednej z firm którą wymieniłeś.
Chcesz się pokłócić to nie na forum raczej bo nie mogę ujawniać takich danych publicznie.

Nie narzekam - stwierdzam po prostu fakt że nie jest u nas tak różowo jak podają "wiarygodne źródła". Kocham to miasto ale jak napisał poprzednik rozważam przenosiny do Wrocławia.

Pewnie nie wiesz o tym bo w tych tabelkach nie podają - wiesz jakie stanowiska z tych 3 tysięcy oferuje Capgemini? Prawie tysiąc z nich to Service Desk - witamy na Błękitnej Linii TPSA, ponad 1500 to stanowiska "accountant" gdzie praca polega na wklepywaniu kwot w okienka - może lepszy socjal i warunki niż na kasie w sklepie ale praca podobna. A to co podałem IBM we Wrocku to są stanowiska wyłącznie z zakresu Service Managementu.

Ale to jest rozmowa za przeproszeniem ślepego z głuchym. Ty masz dane z tabelek, ja mam dane z programu płacowego i możemy tak w kółku do usranej śmierci

Nie róbmy OT w temacie. Pozdro.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując