Wyświetl pojedynczy post
Siwy_89
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 00:44
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Mój kot ma cztery nogi a ja mam dwie - statystycznie rzec biorąc mamy po trzy nogi To a'propos statystyk ile zarabia się w Krakowie.
problem w tym, że ja ci podaję dane z miarę wiarygodnych, obiektywnych źródeł, a ty jedynie rzucasz hasłami typy: "w Krakowie najgorzej się zarabia, nie to co w innych miastach". Byle ponarzekać.

Nie możesz znaleźć choć jednego źródła, które potwierdzałoby twoje słowa, że Kraków od innych miast dzieli przepaść w kwestii zarobków?

niżej masz kolejne źrodło, dotyczy zarobków pracownika szeregowego w branży IT - w tej, w której siedzisz od 10 lat.

z tych danych wynika jedynie, że nie masz bladego pojęcia w kwestii zarobków w branży IT, mimo że w niej siedzisz.

Cały czas czekam na dane, dzięki którym stwierdziłeś, że w Krakowie zarabia się fatalnie. Chyba że miałeś na myśli Lublin ;-)

Kocur napisał(a):Wyświetl post
Amway w Zabierzowie zatrudnia 50 osób, Twój Comarch "chce" przyjąć 200 - a od początku roku sam IBM we Wrocku przyjął koło 500. Pomijają fakt że właśnie wspomniany IBM olał Kraków bo się spotkał z bardzo szerokim zrozumieniem w magistracie
a europejskie centrum usług informatycznych i outsourcingu CapGemini zatrudnia 3 592 osoby, Centrum Shell (1 392 osoby), Centrum Księgowości IBM (1 150 osób)...
Ostatnio edytowane przez Siwy_89 : 19.11.2010 o godz. 01:09.
Odpowiedz cytując