Odnośnie krzaków... idź i powyrywaj jeśli faktycznie Ci przeszkadzają.
gigant napisał(a):

|
Mogłeś iść dalej i napisać: Chcesz znów siąść na swojej trybunie? Zbuduj sobie klatki schodowe i resztę, jesli faktycznie jej (trybuny) brak Ci przeszkadza.
|
Ze mnie chcesz zrobić idiotę czy z siebie robisz? Kolega MatMario pokazał Ci dosadnie problem więc nie wiem o co sapiesz? Może lubisz jak pewne rzeczy robią się same za siebie?
Może z powodu Twojego lenistwa mam ci posprzątać mieszkanie, umyć samochód i wy__chać kobiete? Prosze Cie następnym razem zastanów się co piszesz bo inaczej ta konwersacja będzie zmierzać do nikąd
gigant napisał(a):

|
Ja to wiem, rozbawiła mnie odpowiedź. Głupia gadka bo tak mozna odbic kazde pytanie.
|
Głupie pytanie... głupia odpowiedź. Nie można mieć pretensji do garbatego że ma dzieci proste! Tyle w temacie i nie widze potrzeby by dalej go ciągnąć.
gigant napisał(a):

|
Czerwony juz całkiem przewrócił Ci w dyni. Strasznie się boisz przegranej komucha, przynajmniej jakbyś miał stracić u niego pracę.
|
Hahaha... Akurat ja nie mam zamiaru głosować bo nie ma kandydata który by mi odpowiadał. Jeśli nie wierzysz i chcesz sprawdzić moje poglądy polityczne możemy się spotkać na piwie i spędzisz ze mną cały dzień przeznaczony na wybory od momentu otwarcia lokali wyborczych aż do momentu ich zamknięcia. Co mogę Ci zagwarantować? Niezapomniany dzień spędzony na rozmowie o ciemnej stronie prezydentury Majchra powiązany z konwersacją na temat historii Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków. Oczywiście od rana do wieczora spędzimy ten dzień przy piwie... ja preferuje Ciechana Miodowego... nie wiem co Ty nazywasz piwem. Pasuje? Jeśli tak to wyślij priv
ksero87 napisał(a):

|
a co powiecie na to, że w budżecie na 2011 rok towarzysz Majchrowski nie zapisał ani złotówki na nową halę ?
|
Szczerze? Uważam że miasto postąpiło nie fair w stosunku do tego projektu... gdyby rozchodziło się o 100 milionów to zrozumiał bym i sam jako obywatel tego miasta wolał bym aby te pieniądzie poszły na ropoczęcie budowy hali w Czyżynach, ale tu chodzi raptem o 1,5 miliona, które z łaski na uciechę można by odżałować!
gigant napisał(a):

|
Paradoksalnie, zamiana Kabla za stadion lekkoatletyczny + dopłata 0,5 mln dolarów, prawdobodobnie uchroniła parchaty klub od całkowitej zagłady. Powinni Cupiałowi pomnik postawić przed Carrefourem przy Kałuży w ramach wdzięczności.
|
A może Cupiał też jest po stronie "starozakonnych"? Nie myślałeś iść tym tropem? Ja bym dobrze przeszukał galerie "beznapletnych" czy czasem Bogusław nie zasiada w Carrefourze w lożach VIP