Wyświetl pojedynczy post
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2010, 23:12
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
No to pewnie za tydzień zapiszą,że jest najmniej zakorkowanym
Do Was trzeba jak do chłopów na budowie? Okej... do kur__y nędzy sami domagaliście się inwestycji drogowych to macie inwestycje drogowe!

ps. Kto frajer ten sobie nie radzi! Dziś o godzinie 16.30 przeprowadziliśmy test... trasa Mistrzejowice-Kurdwanów... trzy samochody... trzy trasy. Rozpiętość w czasie 35 minut do 2 godzin. Dziękuje nie mam pytań! Na miłość boską nie bądźcie bardziej debilni niż ludzie jeżdżący po Krk z nawigacją

A może Pan Marszałek wytłumaczy mi pojęcie zakorkowany? CZy był Pan kiedyś w którymkolwiek z cywilizowanych miast typu Berlin, Monachium, Paryż, Marsylia, Londyn w godzinach szczytu?

Kocur napisał(a):Wyświetl post
Wiesz Siwy, szukam od pewnego czasu lepszej pracy i mnie wali niższe bezrobocie jeśli w Krakowie średnia REALNA płaca plasuje się gdzieś daleko za Wrockiem, Poznaniem, Katowicami i pewnie jeszcze kilkoma miastami.

Na ostatnich wirtualnych targach pracy na 34 ogłoszenia z branży IT, które mnie interesowały 8 było z Warszawy, 2 z Krakowa i 24 z Wrocławia.
Jeśli to Cie pocieszy... nie Ty jeden nie trafiłeś w przysłowiową dzisiątkę jeśli chodzi o rynek pracy! Druga rzecz która może Cie pocieszyć... moim zdaniem Wrocław jest najbardziej realnym miastem do którego mógłbym się przenieść z Krakowa... może dlatego że mam zboczenie na punkcie mostów
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 18.11.2010 o godz. 23:15.
Odpowiedz cytując