Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2010, 22:13
Wołąkiewicz może do nas przyjść ale nie jako lewy obrońca do pierwszego składu tylko wszechstronny zawodnik na ławeczkę , takiego piłkarza warto mieć w kadrze , zapchajdziura zawsze się przyda . Ja osobiście wolałbym go na prawej obronie jako alternatywa dla Cikosa ponieważ jest on prawonożny i na lewej stronie męczy się czasami . Co do lewego obrońcy do pierwszego składu to takiego zawodnika musimy szukać za granicą i jak ktoś pisze że na tej pozycji chciałby Polaka to ja się zastanawiam czy śledził ostatnie wydarzenia z repry jak to Smuda szukał i szukał tego Polskiego lewego obrońcy i znalazł wśród Niemców . Co do innych propozycji : Bąk - jest za słaby , lepszy od takiego Bunozy ale my potrzebujemy jeszcze kogoś lepszego , a Krzysiek najmłodszy już nie jest, Bonin - drugi Łobo ,ostatnio wszyscy się nim jarali ale niech jego fani przypomną sobie jak wyglądał jakiś czas temu , grał taką samą padakę jak Wojtek a nawet i większą. Wondolowski - jakiś czas temu pojawił się artykuł że może grać w naszej reprezentacji i od tamtego momentu kilka osób pisało że byłby świetnym transferem że znają go doskonale ale jakoś przed tym artykułem nikt o nim nie wspominał , gość miał jeden dobry sezon, już nie jest najmłodszy - potrzebujemy kogoś lepszego ( dodam że widziałem kilka jego meczów) . Sernas jak najbardziej , ten Nigeryjczyk z Floty też jest ciekawy .
Odpowiedz cytując