Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2010, 15:46
Więc skoro znalazł się moderator to ja mam pytanie do tego który wpieprzył mi bana za ogłoszenie o sprzedaży biletu na Legie!

Dlaczego teraz przy meczu z Zagłębiem takiego zakazu nie ma? Bo okazjonalnym kibicom którzy czekają na mecz z Legią albo z Amicą nie zależy na nim! wtedy dawali duże pieniądze a teraz nie stać ich na 30 zł?
Karnetu nie łaska kupić albo wcześniej podjechać po bilet? Między mną i tymi kibicami (sądzę że moderator się do nich też po części zalicza) jest taka różnica że ja idę oglądać mecz WISŁY i idę dla WISŁY a nie dla przeciwnika! Wolę sprzedać raz wejście i móc oglądać całą rundę!

Wiem że chcecie w ten sposób powstrzymać koników ale na kim oni zarabiają na prawdziwych kibicach? chyba nie.
I doskonale moderator zdawał sobie sprawę że ten mój post był raczej stworzony do przemyślenia owej sytuacji niż prawdziwym ogłoszeniem bo jeżeli bym chciał sprzedać bilet to założyłbym sobie zaraz po banie nowe konto i od razu podał dane kontaktowe.

(Dla niewtajemniczonych napisałem że chcę sprzedać bilet na mecz z Legią za 250zł argumentując jak powyżej.)
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując