Wyświetl pojedynczy post
Daro&Mysłowice
Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2010, 01:06
co do dymu na g4 byłem niestety w samym środeczku...dwie sprawy jak jeżdze na Wisełke od 1994 to byłem dwa razy swiadkiem jak sie Wislacy na sektorze bili między sobą i co powiem ...dwa razy to były te same osoby...(oczywiście po jednej stronie)kolesie koło 35 lat mówiący o sobie stara Wisła i to ta waleczna Wisła(zero barw aczkolwiek chłopaki śpiewali)...nad nimi stało około 10 osób z rabki zdrój w tym jeden koleś na bombiony i starsznie 'ważny'(niby barwy miał niby śpiewał)Gniazdowy kazał podnieś ręce i powiedział kto nie podnosi to zwrócic mu uwage no i chłopak z rabki zwrócli uwage jednemu z tym kolesi(temu który był z nich najstarszy i pozornie wygladał jak piknik)no i zaczli coś tam pyskowac do siebie...i pewnie by nic nie było ale koles hojrak z rabki nagle z nienacka wypłacił albo spróbował wypałcic temu starszemu kolesiowi gonga no i sie zaczeła jadka jak cholera kolsie rzucili sie na hojraka i zaczeli mu normalnie po głowie skakać chlopaki z rabki solidarnie chcieli pomóc koledze i cos tam próbowali go ratować ale te kolesie starsze to są naprawde kabany zaprawione w bojach...pojawił sie inny koleś i zaczoł ich uspokajać(przynajmniej tez był nabity)ale też zaczeli sie z nim lać, że to chyba był ktoś ważny to zaraz zleciało sie sporo obecnej naszej ekipy i uspokojili wszystkich(strzególnie jeden wparowal i robił czystki nawet z tymi klockami...ogólnie sytuacja nie za ciekawa bo wszyscy jesteśmy Wislakami
swoja droga chłopaki którzy krzyczeli 'my jestesmy stara Wisła'są chyba starsznie nadpobudliwi bo z 10 lat temu na X pobili sie skolesiem o miejsce(wbili na mecz 5 minut przed rozpoczenciem a zajeli miejsca jkaby mieli rezerwacje ktoś im zwórcił uwage no i zaczeli go lać...
teraz mi sie wydaje że to chlopak z rabki zawalił ale na 100% nie jestem pewien...fakt że nadpobudliwi przeginają lejąc swojch...to taki mały skrót wydarzeń dla ciekawskichnajlepeij jakby ktos z rabki coś napisał....
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!!
Odpowiedz cytując