Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2010, 23:31
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Podczas gry w Koronie był chwalony wielokrotnie między innymi za grę do przodu. Może rzeczywiście nie jest wirtuozem jeśli chodzi o rozdzielanie piłek do napastników, z tym się zgodzę ale posiada dalekie celne podanie co pokazał w Koronie oraz namiastkę tego w Wisełce. Przed chwilą czytałem jego bografie na wiki i tam jest napisane że rzekomo w wieku juniorskim często grał z rocznikami starszymi co nie pozostało bez wpływu na jego dalsze ukształtowanie jako zawodnika. To by tłumaczyło jego twardą grę w odbiorze. Tym mi zaimponował. Nie oszczędza się, pomimo tego że wygląda podobnie jak Justin Bieber jednak na boisku gra jak młody Sobolewskii. Zresztą Sobol ostatnio powiedział że jak był w jego wieku to nie był taki dobry jak Cezary aktualnie. Ja będe z zainteresowaniem śledził jego występy, licze na niego jak na mało którego zawodnika Wisły. Moim zdaniem powinien znacznie częściej przebywac na boisku. Przecież on ma już 24 lata. To już jest w pełni ukształtowany zawodnik.
Jirsak zagrał z Legią dobry mecz w ofensywie zaliczył asystę. Wilk dał dobrą zmianę wszedł aby wzmocnić naszą defensywę. Na boisku powinni się pojawić dwaj nominalni rozgrywający czyli Garguła i Jirsak. Na to, że Sobola wygryzie ze składu nie ma szans, bo sam Maaskant mówi że to właśnie od Radka zaczyna ustalenie składu potrafi zmotywować ew. opier*olić kolegów z drużyny ma tak zwane "zdolności przywódcze" których nie ma Wilk.
Odpowiedz cytując