Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2010, 12:06
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Możecie pisać co chcecie, ale dla mnie L+Ekstra to zdecydowanie najlepszy program piłkarski w Polsce. Pomimo pewnych niedociągnięć... A osobną sprawą jest, że nie ma w zasadzie w ogóle poważnej konkurencji. Ale jak tylko coś złego o nim zaczynam myśleć, to przypominam sobie "Szybką piłkę", największe sportowe badziewie ostatnich lat wypuszczone przez telewizję publiczną. Toż już skoki naszego Adama są w ciekawszy sposób transmitowane
Bezsprzecznie najlepszy ale fakt jest faktem, że wczorajszy program był żenujący (przynajmniej z naszego punktu widzenia).
Osobiście z zasady jestem daleki od szukania spiskowej teorii dziejów i prolegijnych dziennikarzy ale wczoraj dali mocny argument tym, którzy lubują się w takich insynuacjach.
Sam czekałem na L+E, liczyłem, że rozłożą mecz na czynniki pierwsze, może spróbują odpowiedzieć na odwieczne pytanie czy to my zagraliśmy tak dobrze czy Legia tak słabo.

A tu: a wiesz Ariel, że zagrałes lepiej niż Sobol? Patrz, tu mam taką tabelkę i tak z niej wynika!
a wiesz Ariel, że Szymek uważa, że jesteś lepszy niż defensywni pomocnicy ManU?
a czego Ariel możesz sie nauczyć od Vrdoljaka?
a kiedy Ariel zrobisz mature?
a jakie to fajne, że Vrdoljak fauluje po cichu, a Ty Ariel jesteś od brutalnej gry
a pogratulujesz Ariel Vuko bramki z Jagą?

Dramat...
Odpowiedz cytując