Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2010, 13:57
W końcu odblokowany temat, więc napisze jakie jaja robili w WŚ przed meczem z Legią.
Chciałem kupić abonament na dwa ostatnie mecze. Nie mogłem wcześniej kupić, więc pojechałem w poniedziałek, wtedy co zaczęli sprzedaż biletów.
Po ok. godzinie stania, podchodzę do okienka, mówię , że chcę abonament a koleś mówi, ze na razie nie ma i muszę chwile poczekać. No to ok. Myślałem, że potrwa to kilka minut. W końcu po 15 minutach usłyszałem, że skończyły się miejsca na E25 a tam chciałem siedzieć. Wkurzyłem się, bo jak tak dalej pójdzie, to zaraz mi zostaną miejsca z ograniczoną widocznością. Jakbym nie podszedł do okienka i się nie upomniał, to chyba bym się nie doczekał. Koleś powiedział, że jeszcze chwila, bo mu ktoś musi przynieść drukarkę ha ha ha Po kolejnych 5 minutach udało się kupić abonament. Jakby chcieli, to by to zrobili w 2 minuty, ale nikomu się nie chciało du.y ruszyć!
A co jest w tym najśmieszniejszego? Że panowie z WŚ bezczelnie jeszcze mówili, że idą nam na rękę i wcale nie muszą nam ich sprzedawać, bo sprzedaż abonamentów miała się zakończyć w poprzednim tygodniu. Bardzo kur.a śmieszne. Na oficjalnej stronie było info, że abonamenty jeszcze są i zachęcają do ich kupna a nie biletów, z uwagi na wiele korzyści (przedsprzedaż karnetów, lepsze miejsca, zaoszczędzony czas...).
Czy tak ma funkcjonować profesjonalny klub? Klub, który chciał organizować euro? Dobrze, że od wiosny będzie można kupić bilet przez internet...
Odpowiedz cytując