1q2 napisał(a):

Wygraliśmy szczęśliwie....4-0, bo sama wygrana była zasłużona.Ja tam mam w dupie co mówią, nawet się cieszę jak krytykują bo najgorsze co by mogło 'dziś' być, to jak by ten zespół zagłaskano.
Jedyne co mnie w....ia to jak ktoś coś mówi/pisze/robi za eksperta - nie mając tak na prawdę szczegółowej wiedzy, a często bazuje na skrótach meczów bądź jakiś utartych stereotypach.
Ekipa C+ jest dosyć solidna ale też mają 'swoje paranoje'.
|
Mi Wieszczycki jako eskpert nie pasuje , np przy Mielcarskim jego wywody sa po prostu za cienkie w uszach.
Wogole co do eskpertow to smieszy mnie jak byli pilkarze gania obecnych za faule,symulowanie,ze zle strzelil ze nie podal a sami robili dokladnie to samo latajac po boisku.To "eskperci " z C+ i "szalony reporter"

, swego czasu najwiekszy płaczek ligi z warkoczykami.
Co do meczu to podobal mi sie Chavez -wslizgi ,wyprzedznie Legionistów i widok jak odbijaja sie od niego jak od sciany

on moze byc pewnie jeszcze lepszy i tu bedzie jak z Diazem czyli aklimatyzacja musi potrwac,widac pilkarze z tamych rejonów tak maja.
To samo Cikos -rozkreca sie chlopak ,to wogole potwierdza ze nie ma co oceniac pilarzy po 2 meczach tylko po rundzie i wtedy orzekac kto co umie.
No i Sobol -atakowal tak ze sie Vdorljakowi odechcialo,a ze nie lubie tego chłopa dobrze ze mu Sobol pokazal jak sie gra w pilke
generlanie pogrom ktorgo nikt sie nie spodziewal,i duzo satysfakcii.Moglo byc roznie,szczescie tym razem bylo po wislackiej stronie.I do lidera strata coraz mniejsza.