Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2010, 23:16
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
do teraz nie wiem jak to Pawełek wybronił
Pamiętam dyskusje jak przepuścił gola po długim i tą bombe z Amiką....Niektórzy go winili, ja bardziej widziałem pecha ale też tak myślałem że może jednak on już taki jest że nie jest w stanie wybronić piłek które są bardzo ciężkie do wybronienia ale jednak są.

A tu interwencja(jak dla mnie) życia z murzinosem na kałuży, wcześniej ratuje nas z Lechią, w piątek wygrywa sam na sam z Manu a przy 2-0(czyli jeszcze do nadrobienia) w nieprawdopodobny sposób broni.Ta interwencja to była taka odwrotność tego co pisałem na początku.Kontroli zero, po prostu rzucił się i trafił tą piłkę ręką idealnie.

Do tego kolejny świetny mecz dolnymi kończynami.Tego nie jestem w stanie zrozumieć bo jak przez długi czas każde podanie do niego, każda próba kopnięcia to był zawał, to teraz gra nogami jak zawodnik z pola.

Szkoda że tak późno ale z drugiej strony, lepiej późno niż wcale.

ps. w ogóle coś nam się ekipa rozkręca.Wiadomo że to jeszcze baaardzo daleko by stwierdzić że gramy dobrze i solidnie ale

Kirm - w kilka meczy zrobił więcej niż przez cały ubiegły sezon
Mały - oprócz derbów które mu wybitnie nie wyszły, bardzo solidna gra
Paweł Brożek - też się rozkręca, tak jak i Cikos z Chavezem, gdzie temu ostatniemu krzywdę zrobiono wypuszczając 'od kopa' na tak głęboką wodę.
Garguła już wytrzymuje 90 minut.To nie jest jeszcze to ale walczy,stara się i jest nadzieja że nie podzieli losu Dawidowskiego a wydawało się że jest to całkiem możliwe.

Reasumując - jest jeszcze bardzo nierówno ale mamy w końcu jakieś jasne strony i w miarę dobry prognostyk na wiosnę.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 13.11.2010 o godz. 23:27.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując