Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2010, 21:55
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli portale piszą prawdę, w którą nie wierzę ale zakładam, iż Chavez nie jest też głupi to jeżeli nie wykupimy chociażby za 800 tys. euro tego zawodnika, bo pewnie coś koło tej sumy będziemy musieli wyłożyć to będziemy kretynami! Taka perełka się znalazła, że aż nie mogę uwierzyć. Chavez może na lata zostać jednym z lepszych zawodników tej ligi, do tego Bunoza za kilka lat jak zbierze doświadczenie, ogra sie, przypakuje itp. to mogą być właśnie tą parą na LM, bo wszyscy narzekają na długie podania Bunozy ale one są niekiedy bardzo dobre i za pare lat może się jego technika znacząco poprawić i będziemy mieć crossy jak z Premiere League.
Wojciech Łobodziński ma papiery na granie ale ja bym wolał kogoś innego, bo wiem że Łobo pewnego poziomu nie przeskoczy i tyle, będzie dobry ale nie bardzo dobry. Powinniśmy go sprzedać i kupić jakiegoś przebojowego skrzydłowego
a niby czemu nie 850 tys? albo np. 2 mln euro? bo tyle jest wyceniony na fm czy jak bo nie rozumiem skąd niby ta kwota. I pytam poważnie żeby nie było.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując