|
Jeżeli portale piszą prawdę, w którą nie wierzę ale zakładam, iż Chavez nie jest też głupi to jeżeli nie wykupimy chociażby za 800 tys. euro tego zawodnika, bo pewnie coś koło tej sumy będziemy musieli wyłożyć to będziemy kretynami! Taka perełka się znalazła, że aż nie mogę uwierzyć. Chavez może na lata zostać jednym z lepszych zawodników tej ligi, do tego Bunoza za kilka lat jak zbierze doświadczenie, ogra sie, przypakuje itp. to mogą być właśnie tą parą na LM, bo wszyscy narzekają na długie podania Bunozy ale one są niekiedy bardzo dobre i za pare lat może się jego technika znacząco poprawić i będziemy mieć crossy jak z Premiere League.
Wojciech Łobodziński ma papiery na granie ale ja bym wolał kogoś innego, bo wiem że Łobo pewnego poziomu nie przeskoczy i tyle, będzie dobry ale nie bardzo dobry. Powinniśmy go sprzedać i kupić jakiegoś przebojowego skrzydłowego
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A.
Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
|