Wyświetl pojedynczy post
jumson
Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2010, 18:37
Obejrzałem sobie zdjęcia z meczu i powiem coś czego chyba nikt nie zauważył.

Bardzo mi się spodobało jak zawodnicy cieszyli się z bramki i wygranej. Było widać radość tak naprawdę każdego. Nawet zagraniczni zawodnicy cieszyli się jak małe dzieci z bramek. Co moim skromnym zdaniem pokazuje, że zaczynają wreszcie grać razem, a nie każdy oddzielnie. Efekt tego- potrafią się sprężyć i wygrać.
Nie wiem czy to zasługa Maaskanta, jeśli tak to chwała mu.

Zdanko o Pawełku: Nie ma co mówić, że jest najlepszy w lidze, bo to bardzo subiektywna opinia. Ale chyba każdy widzi ile dała mu praca z nowym trenerem bramkarzy. Niech będzie solidny i starczy.

Do wwf pytanko :
grałeś kiedyś w piłkę w jakiejś trochę wyższej lidze albo może jesteś jakimś trenerem ? Bo chciałyby lepiej zrozumieć twoje posty, a do tego brakuje mi perspektywy twoje strony.

O trenerze już nie będę powtarzał się pisząc jakiś długi wywód. Ale podzielam opinie, że teraz nie ma co go oceniać. Ale osobiście wierzę w niego, ma coś co mnie przekonuje do siebie. Czego nigdy nie miał Skorża. Ale to już moja subiektywna opinia.

I taka moja opinia co do całej dyskusji: trochę chłodniejsze głowy. Bo często ci najwięksi krzykacze najmniej mieli związku z piłką w swoim życiu.
Powód: kurde literówki
Ostatnio edytowane przez jumson : 13.11.2010 o godz. 18:39.
Odpowiedz cytując