Wyświetl pojedynczy post
Nergal
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2010, 12:36
nicolas napisał(a):Wyświetl post
Byłem na stadionie i tuż przed dośrodkowaniem na początku spotkania, po którym Komorowski strzelał głową i jakimś cudem zmarnował tą setkę widziałem, że na długim słupie są niekryci legioniści. Tylko czekałem na ten błąd i obserwowałem, czy nasza obrona wcześniej zareaguje i ich pokryje, czy nie. To są makabryczne błędy. Proste błędy. Co innego pokryć wszystkich i stracić bramkę w wyniku przegranego pojedynku, a co innego postąpić tak nonszalancko i robić takie wielbłądy.

Niemniej Wisła to paradoks - potem 40 minuta i z ĆWIERĆ-sytuacji obejmujemy prowadzenie. Fartowne dośrodkowanie Jirsaka i talent Brożka. Jedna akcja, jeden strzał, jeden gol.

Ale ta nasza liga jest słaba.

Ma ktoś z Was link do CAŁEGO meczu? Chętnie oglądnę jeszcze raz, z perspektywy TV Z góry dziękuję
Ale co się stało?

Dośrodkowanie Jirsaka była idealnie wymierzone w to właśnie miejsce między dwóch obrońców, nie było w tym żadnego farta. Kilka minut wcześniej w podobnej sytuacji wrzucał Mały i jak to zrobił każdy chyba widział, Brożek na szczudłach by tej piłki nie złapał. Ćwierć-sytuacja? Chyba zupełnie inny mecz oglądaliśmy.

Brawo dla całej drużyny ale szczególnie dla Pawełka, facet, który praktycznie od początku swojego pobytu w Wiśle ma pod górkę ratuje nam kolejny raz w tym sezonie dupę, gdyby Manu Strzelił na 0-1 kto wie jakby się to spotkanie potoczyło.

To, że Brożek coś ukłuje było niemal pewne, zawsze kiedy gramy z Legią, niezależnie od tego gdzie i w jakiej obie drużyny są formie Brożek coś trafia.

Mnie szczególnie cieszy, że mimo różnic językowych w drużynie wytworzyła się fajna kozacka atmosfera, nikt nie odpuszczał, ogień, zacięcie na twarzach, zawsze taką Wisłe chciałoby się oglądać Paljic nie raz w strone sektora E pokazywał zaciśnięte pięści, widać było to zaangażowanie, buzujące emocje. Chyba można rzec że powoli tworzy się nam team spirit
The Apostasy

Odpowiedz cytując