wwf napisał(a):

|
Dla świętego spokoju i nie denerwowania was, dam sobie spokój z tym tematem do końca sezonu. Skoro większość chce Maaskanta do końca sezonu, to nie będę robił z siebie głupka w tym temacie na forum.
|
Dziękuje, że ulitowałeś się nad nami. Oczywiście jest wiele do poprawienia, ale to był na pewno najlepszy mecz w tym sezonie. Zobaczymy, bo może to da im bodziec i teraz będzie już z górki. Nie ma co porównywać meczu z Lechią, bo to 2 różne bieguny. Tam mieliśmy szczęścia więcej jak rozumu, a w tym byliśmy po prostu lepsi.
wwf napisał(a):

|
Ja po prostu nie widzę Maaskanta w tej drużynie. Z Legią zawodnicy chcieli zagrać i wygrali, ale w większośći to trzeba powiedzieć sobie że pierwsza bramka Brożka to czysty przypadek ( oczywiście Lech przeciwko nam też strzelił taką bramkę), karnego nie powinno być.
|
Piłka nożna nie jest czasem grą, w której również rządzi przypadek? Zresztą poszła kontra i padła bramka od co za pół roku nikt nie będzie pamięał czy była z przypadku czy nie.
Teraz mała ciekawostka:
PRZEGLĄD SPORTOWY: Trener Legii Maciej Skorża powiedział, że w Wiśle dużo się zmieniło,
jej obrona popełnia błędy i Legia poczeka na jeden z nich. Co pan na to?
ROBERT MAASKANT:
A ja na to, że nie popełnimy żadnego błędu i Legia będzie musiała poczekać na to do następnego roku.
Jak powiedział tak zrobił. Można powiedzieć, że w 95% jego słowa się sprawdziły, bo w tym sezonie tak mało błędów ze strony Wisły to ja w tym sezonie dawno nie ogłądałem w o ile w ogóle był taki mecz.