Wyświetl pojedynczy post
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2010, 23:43
o ....a przepraszam ale nie moge tego inaczej skomentowac jak ktos oglada tvn24 i to widzial co ja a raczej czego nie widzial.konczy sie szklo kontaktowe i jeden chlop do tego co prowadzi "dzien po dniu" jaki wynik a tamten no ze beda skroty meczow i wyniki a tamten ale jaki wynik a ten 2gi ze szkla kontaktowego ze juz musza konczyc i ze to juz koniec programu.no to nie dalem za wygrana i mysle sobie ni ch..... czekam co bedzie ogladam caly dzien po dniu nic.no w koncu ze beda wiadomosci sportowe, czekam a oni juz ta Omeani czy jak jej tak i ze teraz nie bedzie sportu tylko pogoda mysle sobie dobra niech sie wija jak te weze i tak w koncu musza powiedziec a gosc ze sportu mowi ze nawiaze do zlej pogody i zaczal cos o surferach gadac zdebialem bo po tym reklamy i juz myslalem ze nie puszcza w ogole tego.no, ale po reklamach moja cierpliwosc zostala nagrodzona i juz puscili bo musieli.stwierdzili ze a itak mieli fajna serie itd.no, ale wiadomo gdyby nie Komor i karny to wiadomo co do meczu to na duzy plus jak dla mnie Cikos i znowu Chavez, przy kazdym zagraniu Bunozy drzalem, ale wynik marzenie a mina reporterow tvn BEZCENNE

p.s. do Spideypl jesli to ten sam co na forumlegialive to stracilem do Ciebie szacunek po tym co napisales o nas na swoim forum a zagranie Maaskanta ze to Legia jest faworytem psychologiczny majstersztyk jak dla mnie
Powód: p.s.
Ostatnio edytowane przez nh79 : 12.11.2010 o godz. 23:54.
Odpowiedz cytując