Oceny za mecz
Pawełek - 10 - Pewny punkt naszego zespołu i kolejne kapitalne spotkanie Pawełka który wyrasta na najlepszego bramkarza ligi

Nie mam wątpliwości koniecznie musimy przedłużyć z nim kontrakt.
Cikos - 10 - Dobry w defensywie, kapitalny w ataku tak można podsumować Cikosa. Rozgrywa on już kolejny bardzo dobry mecz. Jeśli pójdzie mu tak dalej jestem za wykupieniem tego utalentowanego chłopaka.
Chavez - 10 - Mecz na najwyższym poziomie w jego wykonaniu najlepszy obok Pawełka, Brożka, Cikosa piłkarz meczu.
Bunoza - 7 - Kilka nieudanych podań, strat etc. Jednak miał też kilka udanych odbiorów było to niezłe spotkanie w jego wykonaniu, ale bez podniety.
Paljić - 5 - Najsłabsze ogniwo sezonu i mocno przeciętny występ. Nie wiem czy na jego pozycje nie wolałbym Pi. Brożka.
Małecki - 8 - Gol i kapitalnie przeprowadzona akcja jednak było też kilka głupich strat czy też nieudanych podań.
Jirsak - 8 - Naprawdę niezłe spotkanie Jirsaka udowodnił, że w walce o miejsce w pierwszym składzie nie jest na straconej pozycji.
Sobolewski - 9 - stary, dobry, waleczny Sobol świetne spotkanie w jego wykonaniu udane odbiory dzięki czemu mogliśmy rozegrać kilka dobrych akcji w ofensywie i świetnie zabezpieczający tyły.
Garguła - 7 - Dobre spotkanie w jego wykonaniu, ale bez podniety.
Kirm - 9 ++ - Kapitalnie ostatnio gra. Znowu wymuszony przez niego karny przyniósł nam bramkę. Pewny punkt naszego zespołu i można powiedzieć motor napędowy Wisły
BROŻEK - 10 - To był stary dobry Broziu grający zajebiste spotkania z Legią mam nadzieje, że w następnych spotkaniach będzie prezentował zbliżony poziom. Brawo Broziu!
Cezary Wilk - 9 - Ogromny potencjał tego zawodnika i bardzo dobre spotkanie w odbiorze jest po prostu kapitalny. Będzie w przyszłości taki drugi Sobol może nawet lepszy

W tym sezonie nie rozegrał jeszcze żadnego słabego spotkania. Mamy obecnie najlepszy defensywnych pomocników w lidze.
Robert Maaskant - 10 - Bardzo rozważne zmiany świetne przygotowanie Wisły do spotkanie i rozpracowanie kompletnie Legii. Brawo!
Żurawski, Boukhari bez oceny