Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2010, 23:17
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Vrdoljak tak nakryty czapą przez Sobolewskiego,ża aż nie dowierzałem,że Legia dała za niego milion euroZa co ię pytam?Czy Manu poza bieganiem coś innego potrafi?Lekko drewnem podchodzi.

Sędzia tragiczny. Faula Astiza w pierwszych sekundach meczu na zółtko, a wejście w Kirma wyprosotwanymi nogami,nie wiem kto to był ale ewidentna czerwień. Kirma na karnego poszedł zgdnie z regułami gry, sędzia dałsię nabrać,ale w 99 procentach każdy by zagwizdał faul. Zwycięstwo zasłuzone, teraz trzeba trzymać kciuki aby z taim zębem zagrali z Zagłębiem.

Wystawienie Jirsaka z Gargułą majstersztyk. Czekam na jakiś nieszablownowy występ Riosa. Aż dziw bierze,ża facet siedzi na ławie,przy 3-0 pochulałby jak ta lala. No i Pawełek. Chavez też dawał radę, Jedyne kto nie martwi to Bunoza. Facet jest nieporozumieniem. Chavez nie dość,że sam musi grać to jedzcze musi być przygotowany na kiksy Bunozy,
u Riosa jest ten minus, że ...ciągnie za sobą worek ziemniaków, moze dlatego nie łapie się.

Manu, Manu jak to na (LL) piszą Indiański wódz szybszy od wiatru, po tym meczu, zastanawiam się co kierowało że chłopa kupili. Oni na bank go zakontraktowali dlatego, że miał ściąć włosy jeśli zdobędzie upragnione mistrzostwo. Na A,B,C klasie znajdą takich samych chłopaków jak on...bazujących tylko i wyłącznie na szybkości. Paljic, drobny chłopak ciałem go przestawia o kilka metrów, Cikosz z kroku go mija, nie żebym się śmiał, bo miał ostatnio 2 dobre wrzutki, ale po za tym że chłop to wichura, to nie można powiedzieć ze robi cos dobrego dla zespołu.

Faul Astiza wybaczam za brak żółtej dla Radka po faulu na Borysiuku kilka minut pozniej.
Chavez, Chavez jak tak na niego patrzę, to zaczął mi przypominać, niewiem czy oglądaliście Prison Break, tego chłopa co był szefem więzienia a potem za nimi latał. To był bohater drugiego planu,czarna postać, ale jakoś nie dało się go nie lubić. I tak samo jest z Osmanem. O przypomniałem sobie, Brad Bellick, chłop ich ściagał obrywając co odcinek, ale mimo tego dalej ich ściagał. Nie miał przyjaciół, taki samotnik . I tak samo na boisku wygląda Osman, po meczu jakiś smutny, widać ze wyobcowany w nowym kraju, ale chłop dostaje po głowie z kolana i z pięsci w tył głowy, wstaje i gra dalej, potem znowu leży poturbowany ale wstaje i gra dalej. Nie krzyczy, nie płacze, wstaje i robi swoje. I jak tu chłopa nie polubić, jak wszystkie wślizgi ma skuteczne, a przeciwnicy odbijają się jakby wpadali w skałem a Osman wygląda jakby w ogóle ich nie dostrzegał.

Najlepszy mecz Cikosza w barwach Wisły. Garguła ...Garguła, widać że szybkości jeszcze nie dopracował, ale coraz lepiej.
Co do Bunozy, no te kiksy i czasem złe podanie, nie wiem skąd sie to bierze, napewno plusem jest jego trzymanie się na nogach.

E: aaa ...nei powinniśmy już śpiewać gdzie Twoje berło ... no bo jak. Ta ekipa która jest w Legii, Ona już nie wie co to berło.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.11.2010 o godz. 23:19.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując