Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2010, 17:27
wwf napisał(a):Wyświetl post
Palikot Pier****lisz jak twój klon w TV.

Nie znasz się na piłce , a chcesz udawać znawcę. Skorża wtedy żle przygotował zespół kondycyjnie. Więc to on ponosi winę w całości za ten mecz. A nie jakieś Cwielongi, Jopy, Brożki.

Chcesz wielkiej Wisły, chcesz wyników.

To zasponsoruj fizjologa + kadrę medyczną która wkońcu przygotuje fizycznie tą badę nieodpowiedzialnych ludzi.

Co do Skorży.

Ten trener to niesamowity fra**jer. Wielce dr. z zawodu trenera, ale co to za fachowiec w swojej dziedzinie który nie potrafi stworzyć sztabu szkoleniowego na poziomie.
Oczywiście od naszego terażniejszego II ligowego Holenderskiego złotomówcy Maaskanta wielkiego, jest o wiele lepszy. Ale i tak uważam że dziś na Wiśle nie wygra.
Po co ta napinka? Lepiej ci już? Spoko... Nie wiem czy przygotowanie kondycyjne odpowiada, za umiejętnosć trafienia z dwóch metrów do bramki... moze sie faktycznie nie znam, co nie zmienia faktu ze napisałem, ze forma była słaba, nie byli przygotowani dobrze do tego spotkaniq, ale na Levadie to powinno wystarczyć. Co miał mówić? Zwalic winę na piłkarzy jak Kasperczak?

http://www.youtube.com/watch?v=xlHHrIo1Vx0 - Zobacz sobie ten skrót jeszcze raz... i jakoś nie widze ze Levadia zasłużyla, żeby nas stłamsiła... widze tylko sam na sam i sam na sam itd. i nie ma ze 2 sytuacji pod koniec meczu...

Ja go nie bronie, za ten mecz ale jak ktoś pisze, że Skorża był słaby to mnie to w....ia i tyle...
Odpowiedz cytując