theOne napisał(a):

moim zdaniem Skorża poukładał grę legii to widać od pewnego czasu nie pozbywają się piłki szanują ja tworzą przemyślane ataki pozycyjne i to właśnie zasługa Skorży jest naprawdę dobrym trenerem z resztą Wisła też tak grała za jego czasu i dobrze o tym wiecie ,a teraz w Wiśle jest wielki chaos -nieudane transfery(nie mówię tu o wszystkich) pozbywamy się najlepszych, a gdy jest taka rotacja to ciężko poukładać grę..
ale takie mecze to szlagiery w dużym stopniu zależy dyspozycja dnia niektórych piłkarzy i odpowiednia mobilizacja na taki mecz
|
Za Skorży do 6 miesięcy - słownie pół roku na tą grę dało się patrzeć bez obawy o ból rzęs. Po odejściu Kosowskiego z miesiąca na miesiąc było coraz gorzej, aż osiągnęliśmy całkowiete dno kiedy ten "dobry" trener jak go określiłeś do spółki z piłkarzami skompromitowali nas przegrywając z amatorami. W jego wypowiedzi po tej kompromitacji jawnie przyznał, że przygotował zespół na III rundę -
http://www.youtube.com/watch?v=ebbuznFCpzA filmik oddaje nastrój tamtych chwil kiedy to się we mnie zagotowało. Teraz jesteśmy w tym mule po pas i próbujemy się z niego wyciągnąć jak na razie bez większych efektów.
Co do Legii to ja bym wcale nie powiedział, że jest znaczna poprawa w ich grze. Grają lepiej od nas to fakt, ale widać w tym sezonie to nie sztuka. Serce mówi jedno, a rozum drugie i obawiam się, że po raz pierwszy od 13 przegramy u siebie z nimi.
Kryniu napisał(a):

|
Piszę tak o Kirmie ponieważ jest w dobrej formie a Paweł potrzebuje kogoś kto mógłby z nim współpracować. Na skrzydło dać Dragana a Piotra Brożka cofnąć do obrony.
|
Ja osobiście Kirma zostawiłbym tam gdzie jest, bo na obecną chwilę tylko on potrafi wrzucić dobrze piłkę. Mam nadzieje, że Małecki nie będzie się brał za wolne, bo ich wykonywać nie potrafi. Niech Małecki zagra w ataku z Brożkiem, a na prawą pomoc Rios.