Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2010, 09:35
Ja takie male spostrzezenie co do kar.
Dziwn ze Lech dostaje kare 30 tys zł za takie uchybienia. CHyba wieksza kara byloby zamkniecie stadionu na 1 mecz. tedy by finansowo to odczuli a tutaj 30 tys. Kibice biegaja sobie po calym stadionie, inni biegaja sobie obok linii bocznej murawy i taka kara za to...

Cracovia ukarana natomiast jeszcze smiesznieja kara 3 tys zl. Za wyzywanie 1/3 meczu Małeckiegi i wyzywanie 1/3 meczu Wisły.
Pamietacie tamten sezon i kare dla Lechii za wyzywanie Muchy (a tutaj jeszcze Mucha prowokowal Lechie). Wtedy Lechia dostala 5 tys zł. A z tego co ja pamietam to jakos mocno go nie meczyli ze tak powiem, dostalo mu sie jeden raz i tyle. utaj wyzywali Maleckiego pewnie z kilka minut, po Wisle jechali pewnie ze 45 minut a kara 3 tys. Cos malo
W 3 kolejce tego szonu natomiast ukarano m.in Widzew i Wisle. Widzew dostala za wulgarne okrzyki (takze antysemickie) oraz wulgarne okrzyki skierowane pod adresem jednego z graczy Wisly kare 10 tys zł zas WIsla za wulgarne okrzyki w strone Widzewa (takze antysemickie) kare 5 tys zł.
I ja sie pytam gdzie tu jest sprawiedliwosc? Nie chce mowic o zadnym spisku tylko powiedziec gdzie tu ....a jest jakakolwiek sprawiedliwosc. Na Lechu czesc kibicow biega sobie po calm stadionie szukajac bojki, inni kibice robia za ochrone, na Cracovii sloma wystaje z butow przez caly mecz, wyzywana jest WIsla co minute i mocno sponiewierany Malecki i ....a dostaja takie smieszne kary?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując