Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2010, 15:50
miba napisał(a):Wyświetl post
Pytanko do speców od komórek, mam Nokię E90 z której przez dwa lata byłem bardzo zadowolony, szukam następcy tego genialnego telefonu.
Po głowie chodzi mi ta nowa Nokia E7, z wymagań- fajna przeglądarka, sensowna obsługa maila, dobra nawigacja, a do tego dobrze by było, żeby ten telefon był CIĘŻKI i porządnie wykonany

Jest coś takiego w ogóle na rynku teraz? Bo obstawiam, że telefonów z dwoma ekranami to już nie robią (a może się mylę?)
Kiedyś wyszły bodaj 2-3 modele Samsunga z dwoma ekranami.. Ale to były telefony muzyczne, do tego strasznie kiepskie. Z podwójnymi ekranami już nie robią. Teraz wszyscy (oprócz oczywiście Nokii) rzucają się na Androida

Ale jak miałbym cokolwiek polecać to:
- Właśnie Nokia E7 -> 176g, Symbian ^3
- Nokia N900 -> 181g, Linux Maemo 5 (wiem, że oprócz Maemo można coś dograć, chyba Debiana , ale nie jestem pewien musiałbyś poszukać)
- Motorola Milestone -> 169g , ma dostać do końca roku aktualizacje do Androida 2.2
- Ewentualnie jak chcesz poczekać aż wyjdzie to jej młodszy brat (Siostra? ) - Motorola Milestone 2 - jednak z tego co wiem, to beda sie roznic pamięcią wbudowaną i RAM. Waga taka sama jak w jedynce.
Odpowiedz cytując