Filippo napisał(a):

|
Jaki by ten Zielinski nie był, jego druzyny cos tam soba reprezentowaly...
|
To znaczy co prezentowaly i kiedy

Jakos nie umiem sobie przypomniec.
Filippo napisał(a):

|
Problem w tym, ze za Petrescu moze i tez gralismy piach ale punktowalismy. Od 10 lat nikt nie mial tak slabych wyników jak Maaskant, jesli sie mylę to mnie popraw...
|
I powinienes dodac ze nikt od 10 lat nie mial tak slabych grajkow jak ma Maaskant.
Co by nie powiedziec o Maaskancie to moze i faktycznie Nas troche rozcarowywuje ale z drugiej strony to czy my za duzo przy obecnym stanie (nie tylko kadrowym) nie wymagamy

Przeciez trener nie wyciagnie sam kasy na transfery, nie zatrudni do zarzadu ludzi ktorzy maja jakies pojecie o tym biznesie, sam nie wybuduje boisk treningowych i calego zaplecza.
Nie wierze ani troche w chec zwolniena trenera (oby faktycznie mial baardzo wysoka klauzule w razie zerwania umowy, tak aby sie nie oplacalo go zwolnic) ale i tez nic juz mnie nie jest w stanie zdziwic jesli chodzi o Nasz klub jak i cale Nasze Polskie bagienko. Uwazam jednak ze nie po to zatrudniano dyrektora sporotwegoaby przez pol rundy pobieral pensje a potem zeby nie mogl swojej pracy pokazac na swiatlo dzienne. No chyba ze trafil mega frajerow (czytaj Bogusia i Basalaja) ktorzy mu placa tylko za to zeby byl.
Nie wiem tak na prawde jakim trenerem na dzisiaj jest Maaskant, czy slabym, czy srednim czy dobrym. Nie wiem tego poniewaz 2,5 miesiaca nie moze byc wyrocznia na trenera. Nie wiadomo jak ten zespol sie od srodka prezentowal jak przyszedl, nie wiadomo jak sie ukladaja relacje miedzy graczami, nie wiadomo czy niektorzy gracze nie sa przeciwko niemu (i nie tylko gracze). Co z tego ze nie ma takiego "Naziwska" jak mial Petrescu skoro i tego trenera z "Nazwiskiem" nasze gwiazdeczki spokojnie zwolnily i pokazaly dobitnie kto tu rzadzi. Dlatego chce bardzo aby w koncu Cupial wytrzymal cisnienie roznej masci pseudo-pismakow i fachowcow od siedmiu bolesci z C+ (a przykladem na to co robia w C+ z ludzmi niech bedzie haslo Szymkowiaka "
ARIEL BORYSIUK PORADZIŁBY SOBIE W MANCHESTERZE UNITED I ŻE MANCHESTER UNITED POTRZEBUJE TAKICH PIŁKARZY, JAK ON!"
a co jak co Szymek torche sie na pilce "chyba" zna) i dal w koncu popracowac temu trenerowi i zbudowac zespol na swoja modle. Jak wypali wszyscy wypijemy szmpana jak nie to przynajmniej nikt nie pisnie ze zal ze Maaskant odchodzi bo bedzie za co go rozliczyc.