Feniks1983 napisał(a):

|
Co do meczu to moj optymizm z kazdym meczem i tygodnie spada. Nasz zespol nic a nic sie nie poprawia a nawet momentami mam wrazenie ze sie cofa w pewnych aspektach. Nie uwazam zeby po Naszych ostatnich wyczynach z pyrami i pejsami mozna bylo mowic ze gramy podobna pilke z Legia bo tak nie jest. Byc moze Oni nie graja nic oszalamiajacego ale na dzisiaj to i tak o wiele wiecej niz my prezentujemy. Argument ze gramy przy R22 jest dobry ale......no wlasnie jak wracalismy z Korona tez scyzory mialy poczuc co to znaczy grac w Krk a Nasi mieli ich spokojnie pyknac. Jak sie skonczylo wiemy wszyscy, mecz z Slaskiem przemilcze, a Lechia to jak to sie mowi i slepej kurze raz na jakis czas sie trafi ziarno. Uwazam ze mozemy miec wiecej obaw niz przed meczem z Craxa bo zamaist progresu po Poznaniu przyszlo znow rozczarowanie. Chcialbym sie cieszyc w Piatek z gry Wiselki i 3 punktow ale na dzisiaj ciezko mi o optymizm.
|
Dokładnie zgadzam sie na Koronie mielismy rozniesc samym dopingiem i jak bylo? wszyscy wiedza i zal przyznac ale legia gra narazie lepsza pilke od nas i nie wiem dlaczego tak sie dzieje maskaant duzo gada malo efektow nie wiem boje sie tego meczu ale wierze w WISELKE!!!!!