Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2010, 10:04
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
No jasne, świetnie. Ile to już lat mamy tego herosa w bramce? Ile w tym okresie zagrał porządnych spotkań? Wygląda na to, że podczas piecioletniego kontraktu wystarczy spiąć się ze trzy razy pod sam jego koniec i nowa umowa się należy! Podpowiesz mi do kiedy Łobodziński ma kontrakt? Będę wiedział, w której rundzie mogę spodziewać się jego w miarę dobrej gry (a wtedy oczywiście przedłużamy kontrakt!).

Doceniam lepszą ostatnio grę Pawełka (w meczu z Cracovią bezbłędną), jednak doszło do tego, że każdą obronę strzału przez Mariusza traktujecie jakby to był niesamowity wyczyn, gloryfikując przesadnie jego grę w tej rundzie (a przecież bramek kilka zawalił, przy kolejnych kilku mógł zachować się zdecydowanie lepiej).

Czy chcecie na kolejnych kilka sezonów bramkarza, któremu być może raz na kilka lat gry wyjdzie jedna w miarę dobra runda? Ja podziękuję. No chyba, że lubicie czasem pooglądać łapu-capu, do tego programu Mariusz zapewne trochę materiału dostarczy.
Ze tak sie wtrace, ale obecnie to kazda puszczona bramka, lub 'nie tak zlapana' pilka, jest traktowana na forum jak wielki blad i wylewane jest wiadro pomyj na niego
Odpowiedz cytując