Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2010, 23:31
Na Skorżę raczej nikt gwizdać nie będzie, został zwolniony to polazł za chlebem gdzie indziej a tylko jeden klub jest taki że można by powiedzieć że pedał i Wisłę sprzedał i nie jest to Legia
Natomiast tak jak pisałem - mam nadzieje że jeśli nie daj...przejebiemy, to nie zacznie się jakiś najazd na naszego trenera i złośliwe skandowanie 'Maciej Skorża'.Może mam po prostu paranoje, ale po tekście prezesa SKWK - takie mi warianty przychodzą do łba

A co do samego meczu.Ja generalnie to się Manu boje, za mało meczów Legii oglądałem by coś więcej o nim wiedzieć ale ma torpedę w nogach okrutną a w tej rundzie nie tacy sprinterzy, robili z naszej defensywnej formacji sito bądź bieg między tyczkami.

Jak jego się poskromi to może nie będzie tragicznie.Generalnie znamy Maćka więc zapowiada się zwykła kopanina...do gola.Jak padnie to mecz powinien się rozkręcić ale czy padnie i kiedy - tego nie wie nikt

Tak jak pisałem - dla mnie faworytem jest Legia
, natomiast to nie znaczy że my kibice mamy czekać jak na ścięcie a grajki mieć kilo w majtach.

Co do składu.Obrona - Paljic czy Pietia.Mimo wszystko postawił bym na Dragana.Na skrzydła jesteśmy skazani.Mały z Kirmem powinni trochę Realu oglądnąć i tego co robi Ronaldo.To że to ciota to wszyscy wiedzą i w tym nie powinni go naśladować ale koleś gra de facto na skrzydle, ale w żaden sposób nie jest do niego uwiązany

Środek....było słuszne(choć przesadzone) narzekanie na Nordina, ale jak zabrakło go na parchach, to ta formacja w ogóle nie istniała.Garguła to jeszcze nie to, choć gra i wygląda na to że na wiosnę będzie już ok.Sobol jak dla mnie gra przyzwoicie ale kreatorem to on nie jest.Zostaje w zanadrzu Wilk który w ofensywie na razie też szału nie robi, no i Rios.Generalnie ciężka sprawa przed trenerem

Ja bym jednak chyba postawił na Gargułę,Sobola i Riosa...gdyby to nie szło to szybciej robić zmiany ale tu jak nawet zagra Wilk czy Nordin to pretensji mieć nie będę bo jest problem z zestawieniem a najgorsze to nie jest kłopot bogactwa.

Tot tyle ode mnie przed meczem.

ps . jest coś w tym że ludzie chcą hitów.Otwarcie stadionu po takiej przerwie.Nie wiem czy sprzedał się ostatni bilet.Śląsk,Lecha...już gdzieniegdzie pustki...Legia 1 dzień i zostało 1.5 tyś wejściówek

Jest potencjał nawet na te 33 tyś ale oni muszą grać, jak nie będą grać to pełnego stadionu nigdy nie uświadczymy a konkretna frekwencja to jedynie na Legii i Amice będzie bo derby nie wywołują niestety takich emocji.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując