Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2010, 22:24
1. O gustach się nie rozmawia.

Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
W bramce Legia lepsza? Przepraszam, potencjalnie? Kpisz czy o drogę pytasz?
2. Tak, na mój gust lepsza. Pawełek to potencjalna bomba, która prędzej czy później puści babola. Z racji tego, że dawno tego nie było to ryzyko się zwiększa. Kostia jest dużo słabszy od Muchy, ale na razie katastrofy nie ma. Nie piszę o Antoloviciu, bo on rzeczywiście osiągnał wyższy poziom wtajemniczenia i jest gorszy od magnifique trio Pawełek - Cabaj - Przyrowski.

Zieniu17 napisał(a):
W obronie ok zgadzam się, tutaj wskazanie na Legie.
3. No, właśnie moim zdaniem to najgorsza obecnie formacja Legii.

Zieniu17 napisał(a):
Pomoc? W czym Małecki jest gorszy od Szałachowskiego? A para Sobolewski Wilk ma być gorsza od Borysiuka i Vrdoljaka? A wiem ta różnica pewnie wynika z tego, że super-strzelec Manu bije na głowę Kirma? W formie Radović kontra coraz lepiej grający Garguła, to tutaj na plus dla Legii, ale dlaczego napisałeś zdecydowanie, to nie wiem?
4. Szałachowski jest równie nędzny co Małecki (potencjalnie Małecki jest dużo lepszy, ale rundę ma słabiutką). Ja stawiam na taki zestaw w pomocy: Manu - Borysiuk - Vrdoljak - Radović. Wymieniłeś więc mojego rezerwowego i porównujesz do Małeckiego, którego większość z Was chce w pierwszym skłądzie. Sobolewski to był dobry pare lat temu. Vrdoljak ma taki wpływ na drużynę jak nikt w całej lidze (może poza Edim), Borysiuk (mimo, że go nie lubię) gra ostatnio bardzo dobrze, dużo lepiej od Wilka (nie oceniam ich potencjału, a ostatnie mecze, nie przypominam sobie babola-karnego Borysiuka). Radović jest aktualnie w najwyższej formie w karierze - biega i gra pokracznie, ale ma... fantazje i mu wychodzi. Manu jest świetny w destrukcji (czego większość nie zauważa) - chłop cofa się razem z obrońcami i lubi odebrać piłkę 10-20 metrów od naszego pola karnego. A w ataku niech tylko szybko biega (co czyni) i wrzuca (co czyni) i będzie dobrze. Garguła - jak Sobol, kiedyś był dobry.

Zieniu17 napisał(a):
Atak- Brożek w coraz lepszej formie, a naprzeciw Kucharczyk, ja tu widzę kolejny plus dla Wisły, szczególnie, że Brożek jest królem R22, a jak wszyscy wiemy Legii bramki strzelać uwielbia.
5. Zobaczymy.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując