Ela napisał(a):

Przy kontaktach z pismakami ze szmatławca GW i po meczu w takich a nie innych warunkach każdemu mogą puścić nerwy.
A co dopiero takiej Oazie Spokoju i wyluzowanemu Kwiatu na Tafli Jeziora jakim jest Malecki
|
A działo się to w środku Wiśniowego Gaju zawsze Kwitnącej Miłości Bliźniego, dodajmy.
Dla tych twierdzących, że Patryk "psuje atmosferę" - od tego jest kapitan, od tego jest trener, a Żurawski też niemotą nie jest. Nie wiecie, to nie twórzcie jakiś chorych historii.
HEDu napisał(a):

Ciekawy komentarz:
Małecki, CO?
14 na 100! (wynik egzaminu gimnazjalnego)
potem sie dziwić czemu tak sie zachowuje. z resztą, najlepsi piłkarze muszą być inteligentni, a tak leci z piłką do przodu, bo nie myśli.
|
To nie onet, raz. Dwa - ciesz się, że nie jestem już moderatorem, bo ostro zamulasz takimi postami. FYI - wrzucenie tego posta z forum onetu również świadczy o inteligencji, ale Twojej. Brak krytycyzmu - wiadomo...
EDIT: Zajrzyj jeszcze na forum Cracovii, tam dopiero będziesz miał zajebiste posty. Pewnie jadą też po jego rodzinie, matce. Ulżysz sobie, chłopcze.
Mareq napisał(a):

|
A ja wole Radka Sobolewskiego. Nie trzeba być ani cwaniakiem ani jechać ....ami na lewo i prawo , żeby nie być cipeczką na boisku.
|
A ja cenię obu.