Zieniu17 napisał(a):

W bramce Legia lepsza? Przepraszam, potencjalnie? Kpisz czy o drogę pytasz?
W obronie ok zgadzam się, tutaj wskazanie na Legie.
Pomoc? W czym Małecki jest gorszy od Szałachowskiego? A para Sobolewski Wilk ma być gorsza od Borysiuka i Vrdoljaka? A wiem ta różnica pewnie wynika z tego, że super-strzelec Manu bije na głowę Kirma? W formie Radović kontra coraz lepiej grający Garguła, to tutaj na plus dla Legii, ale dlaczego napisałeś zdecydowanie, to nie wiem?
Atak- Brożek w coraz lepszej formie, a naprzeciw Kucharczyk, ja tu widzę kolejny plus dla Wisły, szczególnie, że Brożek jest królem R22, a jak wszyscy wiemy Legii bramki strzelać uwielbia.
Podsumowanie: Wisła wygra 1:0, no chyba, że wpadnie 2 bramka może być wyżej. Legia jedyną szansę na wywiezienie punktów ma jeśli będzie egzekwowała stałe fragmenty tak jak do tej pory.
|
Chciałbym żebyś miał racje ale patrząc na nasza grę nie byłbym tego taki pewien. Legia jest na wyraźnej fali wznoszącej, a my na sinusoidzie. W naszym przypadku nie ma mowy o czymś takim jak stała forma. Jeśli uda nam się strzelić bramkę jako pierwsi to istnieje szansa na wywalczenie 3 pkt, im dłużej będzie utrzymywał się bezbramkowy remis to w naszej grze będzie coraz więcej nerwowości a co za tym idzie większa szansa na popełnienie błędu przez nasz obronę która i tak nie stanowi monolitu.