Wyświetl pojedynczy post
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2010, 18:46
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
W bramce Legia lepsza? Przepraszam, potencjalnie? Kpisz czy o drogę pytasz?

W obronie ok zgadzam się, tutaj wskazanie na Legie.

Pomoc? W czym Małecki jest gorszy od Szałachowskiego? A para Sobolewski Wilk ma być gorsza od Borysiuka i Vrdoljaka? A wiem ta różnica pewnie wynika z tego, że super-strzelec Manu bije na głowę Kirma? W formie Radović kontra coraz lepiej grający Garguła, to tutaj na plus dla Legii, ale dlaczego napisałeś zdecydowanie, to nie wiem?

Atak- Brożek w coraz lepszej formie, a naprzeciw Kucharczyk, ja tu widzę kolejny plus dla Wisły, szczególnie, że Brożek jest królem R22, a jak wszyscy wiemy Legii bramki strzelać uwielbia.

Podsumowanie: Wisła wygra 1:0, no chyba, że wpadnie 2 bramka może być wyżej. Legia jedyną szansę na wywiezienie punktów ma jeśli będzie egzekwowała stałe fragmenty tak jak do tej pory.
Chciałbym żebyś miał racje ale patrząc na nasza grę nie byłbym tego taki pewien. Legia jest na wyraźnej fali wznoszącej, a my na sinusoidzie. W naszym przypadku nie ma mowy o czymś takim jak stała forma. Jeśli uda nam się strzelić bramkę jako pierwsi to istnieje szansa na wywalczenie 3 pkt, im dłużej będzie utrzymywał się bezbramkowy remis to w naszej grze będzie coraz więcej nerwowości a co za tym idzie większa szansa na popełnienie błędu przez nasz obronę która i tak nie stanowi monolitu.
Odpowiedz cytując