Wyświetl pojedynczy post
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2010, 15:38
Witam.Jak juz pisałem wczesniej tez jestem zwolennikeim napisania listu, ale ani kot, ani Markus nie od[powiedzieli na moj apel.Zgłosił sie bonawentura, wiec jesli jest taka wola i chęć to ja sie chetnie podpisze pod takim listem.To juz nie chodzi o to czy to dotrze do BC, czy Basałaj sie tym przejmie, ale wazne jest to zeby znali nasze zdanie w tej kwestii.Nie bardzo kumalem o co dzodzi z tym Szymanskim, wczoraj przeczytalem jego skandaliczny artykul.Maaskant to gosc z innej bajki, powiedzial cos co mu przekazali to wyrazil swoje zdanie i tyle.Przeciez on nie biega po forach i nie robi dochodzenia jak to bylo dokladnie(no bez jaj). Opcja a raczej jej brak : dodawania komentarzy do artykulu Szymanskiego to juz podchodzi mi pod PIS (gdzie obowiazuje zakaz posiadania wlasnych pogladow ) Reasumujac jesli bonawentura lub ktos czujacy sie na silach napisalby taki list i uzyskal zgode na utrzymanie go jaki główny na wislakrakow.com przez dluzszy czas to choc nic by moze to nie dalo, ale satysfakcjonowalaby mnie swiadomosc, ze ludzie kopiacy dolki pod Wisla, niech wiedza ze my wiemy a nie jestesmy slepym bydlem baranow, ktorych co roku mozna krecic.pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz cytując