Wyświetl pojedynczy post
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2010, 14:34
Titto napisał(a):Wyświetl post
Nie przesadzaj, chłopie.
Ja rozumiem możemy część sprzedać, część kupić ale co to za pomysł, żeby w ciągu jednego okna całą drużynę wymieniać ?!
Chłopak się rozpędził ale w znacznym stopniu ma rację.
W chwili obecnej mamy jedno wielkie nic i według mnie należy walczyć o Puchar Polski, bo podium w lidze to ja nam nie wróżę. Jednocześnie trzeba zrewidować poglądy na temat wszystkich zawodników, a następnie sprzedać, zakończyć wypożyczenia czy wywalić wszystkich niepotrzebnych zawodników. Zostawić tych dobrze rokujących jak Wilk oraz tych prezentujących odpowiedni poziom(?) jak Paweł Brożek czy Patryk Małecki. Zostawić również Sobola i Żurawia jako "spoiwa" dla nowych zawodników. Przejrzeć nasze bezpośrednie zaplecze, czyli zespół ME...tych najlepszych włączyć do pierwszej drużyny, zainwestować w Polskich zawodników typu Sobota, Małkowski, do tego dołożyć góra dwóch zawodników zagranicznych takich jak Sernas bądź takich, których wypatrzy Stan.
Ogólnie rzecz biorąc trzeba się pozbyć cieniasów w stylu Łobo, Pawełka itp. oraz zagranicznego szrotu, który w moich oczach(bez względu na umiejętności) jest coraz bardziej spalony. Skład natomiast należy zbudować na wyróżniających się "Polskich" zawodnikach wspomaganych pojedyńczymi obcokrajowcami.
Odpowiedz cytując