Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2010, 02:31
wislak68 napisał(a):Wyświetl post

Wybacz ale znowu pokazujesz że nie znasz zupełnie tematu. Gdybyś zadał sobie trud i prześledził publicystykę Ziemkiewicza to zauważyłbyc że z częstotliwością średnio raz na pół roku popełnia tekst w którym odsądza PiS od czci i wiary. Jego ostatni artykuł nie jest tutaj niczym nowym. Zapewne o tym nie wiesz ale już na ostatnim kongresie PIS (ładnych parę miesięcy temu) wykluczono go z jednego z paneli dlatego że uważany był wówczas za anty-Pisowskiego..
Po pierwsze to nie ma żadnej u mnie histerii - mi to jest na rękę.Możesz piłeczkę odrzucać ale nie zmieni to faktu że jestem anty ale choćby nie na tyle by głosować na Bronka.Czym innym jest mieć poglądy,bronić czegoś, nie zgadzać się z czymś a czym innym jest być sekciarzem, który pójdzie wszędzie tam gdzie wyśle go jego guru.Moim guru jest koleś robiący zajebistą muzę, kręcący zajebiste filmy( a nie jakiś polityk)i to też nie powoduje że co on powie to jest dla mnie święte.Kapisz?

Ty bronisz 'szefa' bo widzisz jego nieomylność i boskość.Ja jako iż nie ma na kogo zagłosować z czystym sumieniem, to głosuje na tych których uważam za najmniejszych szkodników.Zwykły pragmatyzm.Domyślam się że podobnie postępuje większość ludzi którzy siedzą w temacie, z tego forum.Inaczej widzą to co się dzieje, inaczej to interpretują, więc głosują czy to na Jarka czy to na Pis ale domyślam się że bez jakieś wielkiej satysfakcji.

Ty jesteś zwykłym rzecznikiem Kaczyńskiego...Jest coś w ogóle co Ci w nim nie pasuje?Nie ma.Co guru powie, jest święte i nawet jak bredzi , to jest genialny.

Kończąc...cytat z góry.Właśnie o to chodzi i o tym pisałem.Napiszesz coś złego o sekcie, sekta Cię wypluwa i Ziemkiewicz jest kolejnym tego przykładem.Taka jest idea i tak działacie, każda krytyka jest uważana za zamach na Was.Nie powiem że jestem miłośnikiem Ziemkiewicza a wręcz odwrotnie ale by móc świadomie wysnuwać wnioski, czytam dużo rzeczy, ludzi o różnych punktach widzenia.Ziemkiewicz ma tego pecha że zdarza mu się samodzielnie myśleć a nie tak jak Ty, jedynie wyznawać prezesa.I tym sobie nagrabił.

PS.Tak mnie naszło.Jak Darek Olszówka to czyta, sory że pisałem o Tobie, jeśli gdzieś zabrnąłem to sprostuj albo napisz na priv, to ja sprostuje.Staram się po prostu interpretować zdarzenia, od tego mamy ten ciężki organ wystający z szyi
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 08.11.2010 o godz. 02:35.
94 - Allah Akbar!!