|
To powiem tak, nie ma Głowy Marcelo Diaza (po którym pół forum jeździła) z poprzedniego sezonu. Rok temu bez 10 sekund byliśmy mistrzami Polski. Czy bez tych trzech zawodników wartość zespołu spadła o 7 pozycji.
Kirm gra dużo lepiej niż w ubiegłym sezonie Mariusz gra o niebo lepiej wg mnie Paweł też gra lepiej doszedł niezły Wilk . Demagogia a może demagogią jest ciągle mówienie to piłkarze nie trener to zarząd nie trener.
Tylko pomijając Lecha ( gdzie wg mnie wcale na tak wysoką przegraną nie zasłużyliśmy) od dłuższego czasu (Śląsk, Widzew, Cracovia) my nie mamy problemów z obroną my mamy problemy z atakiem z konstruowaniem gry. I naprawdę nie widać ni krzty poprawy. Czy Lechia, Górnik, Korona maja lepsze składy od nas - litości.
Ok czas jest potrzebny może nawet rok ale gdzie widzicie ślady progresu. Lanca do przodu a reszta to dzieci we mgle.
Powtórzę nie wymagam MP nawet 3 miejsca ale chcę widzieć postęp. Maaskant ma piłkarzy jakich ma może to kaleki ale niech dla tych kalek wymyśli taktykę niech ich natchnie. To nie są wirtuozi ale to nie są piłkarze B klasowi. Dobry trener układa taktykę trening pod zespól jaki ma zły rozkłada ręce i mówi przepraszam ale z nimi nic się nie da zrobić
Czy Kasperczak musiał spaść z Górnikiem
Czy Cracovia ma tak beznadziejnych piłkarzy, że ma 4 punkty?
Ostatni każdy kto ma ochotę skrytykować Maaskanta uważany jest za wroga Wisły.
Gorąco pragnę się mylić. I naprwdę bardzo bym się cieszył gdy pól forum wyleje na mnie wiadro pomyji bo jeździłem po trenerze którym nam zapewnił sukces.
Jeśli zobaczę że idzie do przodu wejdę pod stół i odszczekam.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 08.11.2010 o godz. 01:44.
|