Wyświetl pojedynczy post
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 22:23
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Kurde czlowieku stale masz jakies ale do mojej osoby? Nigdzie nie pisałem o Zielinskim bo takiego tematu na dzien dzisiejszy w Wisle niema.Jesli chodzi o mecz z Lechia i niby ultimatum dla Maaskanta to wiadomo bylo tylko ,ze jesli nie wygramy to trener "moze "zostac zwolniony.
Powiem tak.
Jestem cholernie przeciwny roszadom na tym stanowisku, o czym już pisalem w tym temacie. Coś jednak jest na rzeczy bo dość mocno Rudzki argumentował to w Lidze+Ekstra dzisiaj. Zazwyczaj info Rudzkiego, chociaż podlane odrobiną sensacji, mają jakieś racjonalne podstawy.

Nic to nie zmieni nawet jak do takiej zmiany dojdzie to Zieliński nie miał wpływu na piłkarzy Lecha - są podobnie chimeryczni jak nasi, tylko mają tam jeszcze puchary w których chce im się grać i jak to się zwykło mówić "mają kłopoty z mobilizacją na mecz z ligowym rywalem" bo im się w głowach przewraca od czwartku.
Za co Ruchowi jestem wdzięczny, że Lech znowu się zatrzymał.

Zmiana trenera (w zależności od kształtu kontraktu Maaskanta) będzie tylko i wyłącznie zejściem z kosztów, bo Zieliński obniży loty a do Wojciechowskiego nie wróci - a jak wróci to jest pajacem i takiego też byśmy nie chcieli.
Chyba tyle.
Natomiast lepiej nie szerzyć fermentu i nie srać do cudzych (trenerskich) majtek bo takie utyskiwania tylko usprawiedliwią takie beznadziejne zmiany i J.O. Basałaj I będzie z dumą mógł powiedzieć że zmiana była konieczna.

Nasza szatnia teraz to stajnia Augiasza, ale sra tam więcej niż jedna kobyła, a nie woźnica.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując