Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 21:47
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że u nas nie ma wyników za Janasa. Nie licze meczów ze Zniczem, KSZO i Cracovią, bo ich każdy ograłby.
No tak, po miesiącu to powinni już miec wypracowany całkiem nowy styl i taki okres czasu pozwala w pełni ocenić umiejętności trenera. Czy nie wydaje się wam dziwne że macie w ciągu 1.5 roku już chyba dziesiątego trenera i zawsze to "ponoć z nim jest coś nie tak" i się nie zna?

andrzejzb napisał(a):Wyświetl post
Nie przyglądałem się jakoś szczególnie Widzewowi i Bełchatowowi ale w Legii 1993/1996 to on miał po prostu samograja. Tamten zespół mógł poprowadzić magazynier i tez by zagrało jak by chciało a nie zagrało jak nie. Pamiętasz pomysły Janasa? Ratajczyk na środku pomocy w Goeteborgu a Pisz na ławie? To prawie jak niezabranie Frankowskiego do Niemiec. A miłość platoniczna do Rasiaka?

Dla mnie Janas to żaden trener.
ale wyniki ma, gdziekolwiek się pojawia to jakiś tam dobry wynik jest. To są fakty a z nimi się nie dyskutuje.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując