Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 21:25
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Jacek Zieliński- hmm... No szczerze mówiąc to sama nie wiem. Nigdy mnie koleś nie przekonywał, ale wyniki robił dobre, na miarę swoich zespołów.
Z jednej strony, pan Robert M mnie nie przekonuje i nie widzę jakiejś niesamowitej poprawy. Jednak krótko u nas pracuje, nie miał okazji przepracować przerwy w lidze.
Z drugiej jednak, nie wydaje mi się, że zrobi coś niesamowitego, w dodatku posprowadza jakichś obcokrajowców, którzy niekoniecznie sie zaadaptują w Polsce [no i też utożsamienie z klubem będzie inne].
A pana Jacka znamy. Na pewno oddaje się w pełni klubowi i jak wyżej wspomniałam daje rade. Być może właśnie on potrafiłby poskromić Małeckiego- on [tak myślę] nie będzie się patyczkował i jak Mały na niego coś krzyknie to ten mu odpowie. Taki trener w sam raz do naszej ligi.

Definitywnie nie opowiadam się za żadną ze stron, ale tak luźno rzucę: żebyśmy później nie żałowali Zielińskiego.

Tytułem OT:
Natomiast apropo Ligi+Extra, Mielcarski zwrócił uwagę na rzecz, o której zapomniałam napisać wczoraj odnośnie derbów. Coś co mnie raziło w oczy po meczu.
Mianowicie: radość po meczu. Na tą "kupkę" przed trybuną Craxy "najzagorzalszą" poszli sami zagraniczni piłkarze! Czyli z tą atmosferą w naszym klubie to chyba jednak słabo...
Nie zgodzę się z panem Grześkiem w kwestii Małego i Żurawia. To, że Żurawski był u nas kiedyś niemalże prawdziwym królem i wyjechał za granice do dobrego klubu (potem tendencja spadkowa, ale coś tam grał) to nie znaczy, ze teraz każdy mu będzie do stóp padał. Małecki miał w tym meczu złe wybory, gdzie Paweł Brożek miał/mógł mieć uzasadnione pretensje, ale ta ostatnia kłótnia między Maćkiem a Patrykiem- Żuraw, idź już na emeryturę.

1. Jej, naprawdę? To niesamowite, przyszedł aż 2 miesiące temu (z drobnym hakiem) do drużyny, która w okresie przygotowawczym była totalnie rozbita a piłkarze zjeżdżali się przez cały czas poświęcony na pracę. I jeszcze nie ma wyników, a styl nie jest powalający, ponieważ oni są zwyczajnie SŁABYMI PIŁKARZAMI. Ale i tak SKANDAL!!!!!!!!!

2. Popatrz, niżej napisałaś, że to sami obcokrajowcy cieszyli się w owej "kupie". Od razu widać, że zwycięstwo było im ZUPEŁNIE OBOJĘTNE.

3. Lech jest na przedostatnim miejscu. Wygrywa w lidze europejskiej, ale obawiam się, że nie są to wyniki wymierne, chociaż szacunek i tak im się należy. Jednak popatrz, zajmują przedostatnie miejsce. To Jacek Zieliński, którego wszyscy znamy, odpowiada za taki stan rzeczy. Wątpię, aby były to sprawy kondycji itp., tam jest naprawdę mocny skład. Moim zdaniem to kwestia psychiki. Zaprawdę doskonale na nich wpłynął, skoro tak sobie olewają ekstraklasę, a mobilizują ich tylko mecze z poważniejszymi rywalami. Już widzę, jak taki trener OGARNIA MAŁECKIEGO.

Nie rozumiem czego Wy oczekujecie po Maaskancie. Koleś robi błędy, owszem, ale w ostatnich derbach to jego "błąd" (namiętnie wypominany przez pół forum) dał nam 3 punkty. Nie mówcie, że każdy by to strzelił, bo sytuacja Brożka pokazała co innego.

Nie chcę nawet słyszeć o Zielińskim w Wiśle. Wolę, aby, w razie czegoś, zespół prowadził Tomek Kulawik. Chociaż żaden oszroniony WFista nie będzie w panteonie trenerów. AMEN.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 07.11.2010 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując