Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 21:21
Wszyscy wiemy jak wybiórcza traktuje Wisłę i samych kibiców w Polsce, ach tzn kiboli

Ale wiemy również, że nie jest to pierwszy wyskok Patryka. I obawiam się, że nie przynależność owego dziennikarzyny była dla niego najważniejsza najważniejsza. A nawet jeśli to można jak choćby Sobol swego czasu nie udzielać takim szmatławcom wywiadów, albo robić to jak Radek "tak", "nie", "nie wiem"

Kilkukrotnie próbowano go już utemperować, Basałaj wziął go na dywanik i co? Pomogło? Może na tydzień...

Lubię i szanuję Patryka, ale co klub może więcej zrobić, żeby było lepiej dla obu stron? Ja nie mam żadnego pomysłu i obawiam się, że prezes (nie wspominając o trenerze i "starszyźnie" w drużynie) również.. A rozstać się można w przyjaznej atmosferze, kulturalnie. Nie chodzi o to, żeby palić za sobą mosty i wystawiać Małemu wilczy bilet. Myślę, że managera ma dobrego to mu gdzieś na zachodzie Europy klub znajdzie. Zarobi więcej niż u nas no i przede wszystkim zmierzy się z lepszymi zawodnikami. Wszyscy zobaczymy jak mu wyjdzie i myślę, że cała Wisła będzie za niego kciuki trzymała. A można nawet tak się zabezpieczyć jak z Uche - zastrzec sobie procent z kolejnej sprzedaży, jakby talent Małego rzeczywiście okazał się tak ogromy
Ostatnio edytowane przez QBAS : 07.11.2010 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując