Wyświetl pojedynczy post
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 20:36
Nie po prostu Maaskant jest sam sobie winien.

Jak do nas przychodził to mógł mówić. Jetem młody, zdolny, a w Holandii jest inny piłkarski świat niż w Polsce, duża konkurencja to nie miałem się jak wybić.

No i Basałaj z Cupiałem mogli się dać nabrać.

Tymczasem Maaskant to jest trener który w Holandii trenował kluby 2 ligowe i teraz niestety to widać.

Ktoś w klubie powiedział sprawdzam i okazało się że 2 ligowy trener niestety ale sobie nie radzi.

Więc mnie wcale nie dziwią sygnały o tym że chcą się go pozbyć.

Ja czekam do meczu z Legią. Jak Maaskant go przegra to niestety ale trener leci. Sezon już będzie stracony. Mistrzostwa nie będzie. Tymczasem my dostaniemy trochę czasu na szukanie nowego trenera i szukanie zawodników na wzmocnienia. Cała przyszła runda to będzie selekcja a po sezonie znów transfery i kolejna przebudowa. Tak aby w przyszłym roku bić się już o mistrza.

Co do nowego trenera.

Jak by tak stworzyć duet Nawałka, Jurek Kowalik to ja uważam że Wisła nie grała by gorzej niż za Maaskanta. A dodatkowo Nawałka lubi wprowadzać młodych do składu.
Ostatnio edytowane przez wwf : 07.11.2010 o godz. 20:39.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując