Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 19:33
Jacek Zieliński- hmm... No szczerze mówiąc to sama nie wiem. Nigdy mnie koleś nie przekonywał, ale wyniki robił dobre, na miarę swoich zespołów.
Z jednej strony, pan Robert M mnie nie przekonuje i nie widzę jakiejś niesamowitej poprawy. Jednak krótko u nas pracuje, nie miał okazji przepracować przerwy w lidze.
Z drugiej jednak, nie wydaje mi się, że zrobi coś niesamowitego, w dodatku posprowadza jakichś obcokrajowców, którzy niekoniecznie sie zaadaptują w Polsce [no i też utożsamienie z klubem będzie inne].
A pana Jacka znamy. Na pewno oddaje się w pełni klubowi i jak wyżej wspomniałam daje rade. Być może właśnie on potrafiłby poskromić Małeckiego- on [tak myślę] nie będzie się patyczkował i jak Mały na niego coś krzyknie to ten mu odpowie. Taki trener w sam raz do naszej ligi.

Definitywnie nie opowiadam się za żadną ze stron, ale tak luźno rzucę: żebyśmy później nie żałowali Zielińskiego.

Tytułem OT:
Natomiast apropo Ligi+Extra, Mielcarski zwrócił uwagę na rzecz, o której zapomniałam napisać wczoraj odnośnie derbów. Coś co mnie raziło w oczy po meczu.
Mianowicie: radość po meczu. Na tą "kupkę" przed trybuną Craxy "najzagorzalszą" poszli sami zagraniczni piłkarze! Czyli z tą atmosferą w naszym klubie to chyba jednak słabo...
Nie zgodzę się z panem Grześkiem w kwestii Małego i Żurawia. To, że Żurawski był u nas kiedyś niemalże prawdziwym królem i wyjechał za granice do dobrego klubu (potem tendencja spadkowa, ale coś tam grał) to nie znaczy, ze teraz każdy mu będzie do stóp padał. Małecki miał w tym meczu złe wybory, gdzie Paweł Brożek miał/mógł mieć uzasadnione pretensje, ale ta ostatnia kłótnia między Maćkiem a Patrykiem- Żuraw, idź już na emeryturę.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując