Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 19:32
Wydaję się, że temat zmiany trenera jest dosyć mocno poruszany na górze. Pierwsze info poszło od naszego forumowego proroka zbymaka którego informacje czasami się sprawdzały. Czytałem, że gdyby nie wygrana z Lechią Maaskanta by tu już nie było.
Ktoś tu też powoływał się na informacje od Wilczka.
Również media wywęszyły temat i kilka źródeł podaje, że ktoś od nas kontaktował się z Zielińskim.

Nie spodziewałem się jednak jednej rzeczy.... nie spodziewałem się tego, że chamsko wjeżdżać na osobę Maaskanta będzie pan Robert Szymański. Wpychanie w usta słowa których nasz trener nie wypowiedział, zmieszał go po prostu z błotem za jedno zdanie. Sprawa jest prosta szykowany jest grunt pod nowego trenera, tekst o Maaskancie ma na celu załagodzić atmosferę wśród kibiców która będzie panować po jego zwolnieniu. Podobnie oczerniany był Kasperczak przed zwolnieniem. Co ciekawe komentarze na stronie SKWK są usuwane.
To również na tej stronie były zamieszczane informacje jak to Cupiał ma inwestować miliony...
Boli mnie po prostu to, że po tych wszystkich cyrkach z trenerami, ktoś kto wydaję się być blisko Wisły robi takie rzeczy.

Cupiałowi odechciało się budowanie Wielkiej Wisły, lepiej wsiąść tańszego Zielinskiego , który nie będzie marudził, nie będzie chciał transferów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.11.2010 o godz. 19:43.
Odpowiedz cytując