Wyświetl pojedynczy post
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 17:31
Bielau napisał(a):Wyświetl post
Oglądałeś ich mecz z Jagą i nasz z craxa i Lechem? My nie potrafiliśmy nawet jednej składnej akcji w dwóch meczach stworzyć...może Legia nie gra jakoś porywająco ale przynajmniej potrafi wymieniać podania, grać z pierwszej piłki itp. No ale cóż serce każe wierzyć że dostaną u nas po wyrównanym meczu i zdobędziemy 3 pkt
oglądałem ich wszystkie spotkania więc wiem co mówię

nie będę się bawił w jakieś porównanie, pojadę ala weszło:
są ....*wi

Zobacz na nich, kto tam gra, Kucharczyk? Manu? Radovic? no bez przesady

nie ma się co rozpływać, wygrali parę meczy z rzędu, ale takie serie to przecież nawet Arka Gdynia miała

oczywiście nie twierdzę, że my gramy jakoś super, bynajmniej, drużyny prezentują bardzo zblizony poziom i zajmują prawie identyczne miejsce w tabeli z prawie identyczną liczbą pkt, która być może po następnej kolejce się wyrówna

co do naszych akcji, to przesadzasz, z Cracovią mieliśmy cztery setki, z Lechem owszem było fatalnie, ale z Widzewem czy z Lechią u siebie dawaliśmy radę

zgadza się - Legia przyjedzie do nas zamurowana w trzy dupy - nie da sie tego ukryc

taktyka Skorży na mecze jest jasna - "gramy do strzelonego gola, jak strzelimy to się cofamy" - tak grała Wisła za niego, tak gra Legia

jak stracimy pierwsi bramkę, to przegramy, ale jak dla mnie to nie stracimy nic, czy strzelimy?
NIE WIEM!
Odpowiedz cytując