Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 13:23
Zaproponuj mi w takim razie jednego zawodnika z polskiej ligi, który w taktyce z jedym napastnikiem poradzi sobie lepiej niż Paweł. Oświeć mnie bom ciemny.
Paweł gra dobrze od kilku meczów, wyraźnie czuje się pewniej na boisku co przekłada się na gole. Gdyby jeszcze koledzy pomocnicy potrafili mu stworzyć więcej okazji...

Simao1 napisał(a):Wyświetl post
Z tą przewagą Legii w pomocy bym nie przesadzał. Iwański jest słaby - nie czarujmy się. Wychodzą mu jedynie pojedyncze zagrania. Radović też nie grzeszy inteligencją na boisku. Sądzę, że nasz środek pola będzie wyglądał lepiej niż u stołecznych.

Zapomniałeś kolego, że naszym dwunastym zawodnikiem są kibice. Grając przy R22 po prostu musimy to wygrać. Mam jednak nadzieję, że sędzia nie okaże się stronniczy, a mecz zakończy się wynikiem, powiedzmy, 2:1 dla Wisły.
Radovic gra w tej rundzie bardzo dobrze, Iwański ma przebłyski , Vrdoljak również prezentuje się bardzo dobrze. Porównaj to z naszymi asami...

I nie zapomniałem, że gramy na Reymonta - właśnie dlatego liczę na remis a nie wtopę
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 07.11.2010 o godz. 13:28.
Odpowiedz cytując